ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Motius per invertir en posicionament google

  Posicionament google

  Existeixen moltes estratègies de màrketing on-line avui dia però, se’ns dubte, una de les més interessants i amb més resultats és el posicionament google.

  A l’hora de cercar quelcom per internet, informar-se o comprar, els cercadors com Google són el mitjà més utilitzat. És per això que invertir en posicionament web és la manera més econòmica que existeix per promocionar una web.

  El cost és significativament menor al de altres eines on-line i, per altre banda, té un retorn enorme. Les empreses són coneixedores d’aquesta dada i queda reflexat en la evolució ascendent any rere any en la inversió en aquesta estratègia.

  El màrketing on-line és una disciplina cada vegada més instaurada a les empreses amb presència a internet i que veuen el suc que poden treure gràcies al posicionament.

  I quins beneficis pot obtindre al invertir en posicionament? Doncs desde aconseguir més tràfic cap a la seva web i, a la vegada, nous clients, gran rentabilitat a mig i llarg plaç i un gran ús i confiança en els cercadors.

  A continuació li mostrem els motius que té la seva empresa per invertir en posicionament:

  -El posicionament és una inversió, no una despesa per a la empresa: és necessari destinar una part del pressupost de màrketing on-line al posicionament. Li generarà un gran retorn.

  -Visibilitat del seu negoci 365 dies l’any: les estratègies SEO no paren i la seva web tindrà presència de manera ininterrumpida.

  -Enorme conversió: ja que el tràfic cap a la seva web es veurà augmentat, incrementarà les visites de qualitat i farà que es multipliquin les possibilitats d’aconseguir nous clients.

  -Resultats duraders: les campanyes de posicionament web han de ser constants ja que generen resultats duraders en el temps.

  Per a un posicionament google òptim ha de comptar amb professionals que se’n encarreguin de millorar la posició de la seva web als cercadors. Per a fer-ho, generaràn contingut de qualitat i enllaços que faran que la seva empresa tingui més visibilitat i dongui confiança.

  A Gestinet analitzem i confeccionem en cada cas una proposta i estratègia a mida sobre el servei de posicionament Google SEO On-page i Off-page més adient i que millor encaixa amb les necessitats del client i els seus objectius.

  5/5 - (48558 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48558 votes)