ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  07/03/2018

  Ja tenim aquí Whatsapp Business!

  Whatsapp Business

  Després de tant temps sense molta evolució per part de l’empresa WhatsApp, ni cap cop d’efecte en el sector de la missatgeria instantània, a diferència de per exemple, Telegram, qui si ha anat desenvolupant eines, funcions, etc.. Sembla que ara arriba l’hora de WhatsApp Business! Compte, de moment només per a SO Android, es a dir mòbils no Apple..

  WhatsApp Business permet a qualsevol negoci tenir una presència empresarial dins WhatsApp, amb la possibilitat de comunicar-se de forma més eficient i directe amb els seus clients mitjançant aquesta plataforma, sense que els clients hagin d’adaptar-se en cap sentit, sino fent-ho com ho fan fins ara personalment.

  Les funcions i beneficis més interessants sobre WhatsApp Business són:

  1) Es poden crear perfils empresarials de cada negoci per a facilitar als seus clients que aquests el localitzin més cómode i ràpidament, amb tota la informació més rellevant com la seva pàgina web, ubicació, dades de contacte, etc.. Sembla doncs que pot ser una bona eina per a realitzar Marketing online!

  2) Millora considerablement la interacció amb els seus clients amb opcions de missatges pre-establerts com “Absència” quan no s’està operatiu o un missatge de “Benvinguda” a l’iniciar una converça amb algú per primera vegada.

  3) Es pot utilitzar WhatsApp Business amb un número de telèfon fixe, ja no cal qui sigui mòbil, i els seus clients podran enviar-li missatges a aquest número fixe.

  4) Es pot utilitzar WhatsApp Business i WhatsApp Messenger en el mateix telèfon, pero cada aplicació haurà de tenir el seu número de telèfon independent.

  5) Es pot utilitzar WhatsApp Web per a respondre de forma més àgil i ràpida als seus usuaris des del seu navegador web, pel que no cal fer-ho des del mòbil, amb el que això comporta a nivell d’agilitat i comoditat.

  WhatsApp Business és molt semblant en tots els sentits a WhatsApp Messenger i inclou totes les eines i funcions tradicionals d’aquesta última, com enviament d’arxius multimèdia, realitzar trucades sense cost, missatgeria instantànea en grups, missatges sense connexió, etc..

  Per cert, s’haurà de valorar si utilitzar aquest canal aporta quelcom a nivell Posicionament web i/o Posicionament Google, com si passa amb les diferents opcions actual a les xarxes socials.

  Així doncs, donem la benvinguda, tot i que una mica tard, a WhatsApp Business i esperem sigui un bon canal per a explotar per part del món empresarial i millorar així la comunicació i relació entre empreses i clients/consumidors.

  5/5 - (48424 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48424 votes)