ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Què són les keywords i com influeixen en el posicionament Google

  Posicionament google

  En una estratègia de màrketing on-line, un factor essencial és escollir les keywords, ja que són determinants per al posicionament Google d’una pàgina web. Són, per tant, decisives per a l’èxit digital d’una empresa i la seva visibilitat.

  Les keywords són el terme o conjunt de paraules que utilitzen els usuaris d’internet als cercadors i les quals una empresa vol posicionar una web per tal de generar tràfic. La finalitat de les paraules clau és que una web estigui en les primeres posicions de Google i els altres cercadors i així cridar l’atenció al públic objectiu.

  En tota estratègia digital enfocada en un posicionament web òptim, és important estudiar quines són les millors keywords per al seu negoci. Aquest estudi li pot ajudar a detectar o descartar paraules clau que no tenen quasi cerques, paraules clau que li portin el visitant equivocat que no li interessi els seus productes o serveis i les paraules clau que tenen una competència massa gran i, per tant, tindria més possibilitats escollint-ne d’altres.

  Les funcions de les keyword són vàries:

  -Ajuden a estructurar el contingut de la seva pàgina o botiga virtual. Quant al blog corporatiu, serveixen com a referència per a escriure els seus posts i així trobar contingut relacionat.

  -Com li hem comentat, les keywords influeixen molt en el posicionament Google de la seva web i és una de les principals funcions.

  -Aporten més tràfic i visites potencials i de qualitat, ja que si les paraules clau són les adients, els usuaris trobaran a la seva web exactament el que estaven buscant. A més, fan millorar la imatge de marca degut que, escollint les paraules adequades, es pot posicionar en els primers resultats.

  -Proporcionen una bona experiència a l’usuari si les keywords estan incloses de manera correcta als seus continguts web.

  -En tenir més tràfic, hi ha moltes més probabilitats de venda, augmentant així la conversió.

  Escollir les keyword adequades, per tant, és important i repercuteix positivament en el posicionament web de la seva pàgina.

  Posi’s en contacte amb Gestinet, empresa referent en posicionament Google Barcelona on analitzarem la seva estratègia digital per tal d’efectuar els canvis o millores necessàries i tingui la millor visibilitat als cercadors.

  5/5 - (48816 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48816 votes)