ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com escollir les millors keywords per al posicionament Google Barcelona

  Posicionament google barcelona

  Tenir present el SEO local o el posicionament Google Barcelona, en cas que vulgui posicionar-ho en aquesta àrea geogràfica, és imprescindible perquè la seva empresa física o la seva botiga virtual tinguin èxit i les millors posicions en el cercador. Els seus productes o serveis seran optimitzats en un lloc concret.

  Amb el posicionament web local pot aconseguir més tràfic d’usuaris propers del seu negoci, ja que aquests cerquen molt usualment serveis segons una àrea geogràfica o cerques amb component local. A més, la conversió és molt efectiva, ja que les cerques solen estar molt relacionades amb una intenció clara de compra.

  Una de les millors maneres d’optimitzar el posicionament Google de la seva web és a través de les Keywords o paraules clau, ja que fan que els usuaris puguin trobar més fàcilment el seu negoci orientant el seu SEO per atraure els clients correctes.

  Li mostrem algunes claus per millorar les keywords amb la intenció d’augmentar la seva posició en el rànquing de cerques locals:

  Paraules clau específiques: és necessari atraure el tràfic correcte d’usuaris, pel fet que el més interessant és que aquests es converteixin amb clients. Per això, és necessari especificar el màxim possible les paraules clau.

  També pot esbrinar quines són les keywords utilitzades pels seus competidors i tindre-les en compte.

  Ubicació: s’ha d’incloure la ubicació a les keywords. Els usuaris solen buscar productes o serveis segons on es trobin; població, ciutat, comunitat autònoma, etc.

  També s’ha de considerar diverses ubicacions. En el cas de les cadenes de restaurants, per exemple, tenen moltes ubicacions i, per tant, s’han de treballar com a tal. És important tenir en compte el posicionament web segons les àrees on s’ofereix servei.

  El contingut publicat als articles del blog corporatiu, a les descripcions dels productes, a les xarxes socials, etc. han de tenir també un enfocament local utilitzant les paraules clau seleccionades.

  Keyword long tail: és una frase molt específica que genera més visitants que només una sola paraula clau. La pot utilitzar per atraure tràfic de qualitat i de fàcil conversió.

  Com ha pogut veure, el SEO local és una excel.lent eina per les empreses amb presència física que vulguin guanyar visibilitat per als usuaris que es trobin a prop seu o que cerquin quelcom on estiguin.

  5/5 - (48704 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48704 votes)