He llegit i accepto la Política de privacitat


Les millors keywords pel seu posicionament web

General|

Per tal d’obtenir una bona posició als cercadors, cal treballar constantment una estratègia de posicionament web, on les keywords hi tenen molt a veure.

Aquestes, també nomenades paraules clau, són aquelles que defineixen una empresa o producte i són, precisament, les que utilitzen els usuaris per a fer cerques a internet.

Per tant, els internautes troben les pàgines web gràcies a les keywords. És un dels aspectes clau en el posicionament als cercadors i, saber utilitzar-les, és la millor manera perquè un negoci obtingui un òptim SEO orgànic.

Si vol saber quines són les millors paraules clau per a la seva pàgina, ha de conèixer el seu públic objectiu, el seu sector i la seva competència, entre altres.

A més, es tracta d’escollir keywords descriptives, amb l’objectiu de segmentar el màxim possible a qui van dirigides.

Com escollir les millors paraules clau

Per a seleccionar les paraules idònies per a la seva empresa, li mostrem alguns consells:

Escollir les keywords: han de tenir relació amb el seu sector i àmbit i contenir dos o més mots, així com ser concises i clares.

Públic objectiu: ajustar-se a les necessitats del seu públic objectiu i a les seves cerques. Per a esbrinar-ho, s’ha de realitzar un estudi sobre els seus usuaris per focalitzar-les al màxim.

Eines digitals: pot utilitzar algunes eines digitals que li donaran la informació necessària sobre les tendències actuals del seu sector, productes o serveis.

Títols: en cas de tenir un Blog corporatiu, posi les seves keywords, sempre que el contingut tingui concordança i sentit amb aquest. D’aquesta manera, augmenten les possibilitats d’aparèixer als motors de cerca.

Analitzar la competència: fent un estudi i anàlisis sobre els seus competidors, obtindrà més dades sobre quines keywords fan servir, quines pot incorporar vostè, com està treballat el seu sector, etc.

A més a més, la seva pàgina ha d’estar en constant revisió i estudiar quines paraules clau funcionen o no, amb quina freqüència cal posar-les, quin contingut ofereix i si és prou interessant, etc.

Tingui al seu costat a un equip professional que l’assessori adequadament i pugui crear per a vostè una estratègia a mida de posicionament als cercadors.

A Gestinet som líders en posicionament web Barcelona i experts en donar visibilitat i notorietat a diferents marques a internet.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5