ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  30/09/2019

  Les millors keywords pel seu posicionament web

  posicionament web

  Per tal d’obtenir una bona posició als cercadors, cal treballar constantment una estratègia de posicionament web, on les keywords hi tenen molt a veure.

  Aquestes, també nomenades paraules clau, són aquelles que defineixen una empresa o producte i són, precisament, les que utilitzen els usuaris per a fer cerques a internet.

  Per tant, els internautes troben les pàgines web gràcies a les keywords. És un dels aspectes clau en el posicionament als cercadors i, saber utilitzar-les, és la millor manera perquè un negoci obtingui un òptim SEO orgànic.

  Si vol saber quines són les millors paraules clau per a la seva pàgina, ha de conèixer el seu públic objectiu, el seu sector i la seva competència, entre altres.

  A més, es tracta d’escollir keywords descriptives, amb l’objectiu de segmentar el màxim possible a qui van dirigides.

  Com escollir les millors paraules clau

  Per a seleccionar les paraules idònies per a la seva empresa, li mostrem alguns consells:

  Escollir les keywords: han de tenir relació amb el seu sector i àmbit i contenir dos o més mots, així com ser concises i clares.

  Públic objectiu: ajustar-se a les necessitats del seu públic objectiu i a les seves cerques. Per a esbrinar-ho, s’ha de realitzar un estudi sobre els seus usuaris per focalitzar-les al màxim.

  Eines digitals: pot utilitzar algunes eines digitals que li donaran la informació necessària sobre les tendències actuals del seu sector, productes o serveis.

  Títols: en cas de tenir un Blog corporatiu, posi les seves keywords, sempre que el contingut tingui concordança i sentit amb aquest. D’aquesta manera, augmenten les possibilitats d’aparèixer als motors de cerca.

  Analitzar la competència: fent un estudi i anàlisis sobre els seus competidors, obtindrà més dades sobre quines keywords fan servir, quines pot incorporar vostè, com està treballat el seu sector, etc.

  A més a més, la seva pàgina ha d’estar en constant revisió i estudiar quines paraules clau funcionen o no, amb quina freqüència cal posar-les, quin contingut ofereix i si és prou interessant, etc.

  Tingui al seu costat a un equip professional que l’assessori adequadament i pugui crear per a vostè una estratègia a mida de posicionament als cercadors.

  A Gestinet som líders en posicionament web Barcelona i experts en donar visibilitat i notorietat a diferents marques a internet.

  5/5 - (49238 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49238 votes)