ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La importància de l’auditoria en el manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  El manteniment informàtic executa moltes tasques vitals a les empreses, ja que actualment els ordinadors i altres dispositius són peces clau en un entorn tan tecnològic com en el que ens trobem.

  Una d’aquestes és portar a cap auditories de manera periòdica, essencials per comprovar i controlar que el funcionament de la infraestructura informàtica sigui la correcta i que sigui eficient. Igualment, detectar els punts febles i fer-los més potents.

  La tecnologia ens envolta i cal que gaudeixi de la millor rendibilitat i treure-li el màxim partit. Els seus suports tecnològics i la manera com els utilitza són claus en el seu èxit empresarial i, per tant, ha de realitzar auditories dins el seu negoci.

  Les auditories són realitzades per professionals del sector, ja que són els idonis per indicar-li en quina situació està la seva empresa, com millorar-la i, especialment, com fer-la més segura digitalment, minimitzar les possibles incidències i establir diferents criteris relacionats amb el bon ús dels seus ordinadors.

  Què és una auditoria informàtica?

  L’auditoria informàtica està orientada a la verificació que els procediments realitzats per a utilitzar la tecnologia són els adequats i els més eficients, a més sempre dins el marc de la seguretat i control, amb la intenció d’obtenir més fiabilitat i tranquil.litat que s’està executant tot correctament.

  Les empreses de manteniment informàtic són les encarregades de portar-les a cap, mitjançant un equip especialitzat en l’àmbit, que genera informes indicant com s’està actuant i quines són les millors recomanacions. De la mateixa manera, com millorar i optimitzar tots els recursos.

  Per tant, una auditoria d’aquestes característiques consisteix en un conjunt de procediments que serveixen per analitzar un sistema informàtic. La manera de fer-ho comprèn:

  1. Investigació i avaluació dels objectius de l’empresa
  2. Estudi integral de les pràctiques actuals
  3. Revisió periòdica de l’estructura i les operacions
  4. Anàlisis de l’eficiència dels recursos i eines de les quals disposa
  5. Revisió constant dels mètodes

  D’aquesta manera, una empresa pot saber i corroborar com és el seu sistema operatiu actual, si hi ha errors i detectar-los per minimitzar les conseqüències i trobar una solució.

  Les auditories informàtiques són elements idonis per ser més competent dins el seu sector, sigui quin sigui, evolucionar i seguir creixent favorablement, sense entrebancs.

  manteniment informàtica

  Preguntes freqüents sobre

  La importància de l’auditora en el manteniment informàtic

  Què és una auditoria informàtica?

  Una auditoria d’aquestes característiques consisteix en un conjunt de procediments que serveixen per analitzar un sistema informàtic, avaluar les seves debilitats i implantar noves tècniques més eficients i rendibles. El manteniment informàtic és qui se n’encarrega de fer-ho efectiu.

  Quin és l’objectiu d’una auditoria informàtica i els seus beneficis?

  Els objectius de les auditories informàtiques són molts. Els més rellevants són analitzar el funcionament i l’eficiència d’un sistema informàtic, verificar que s’estigui complint la normativa vigent, revisar la gestió actual i implantar les millors accions.

  Com el manteniment informàtic porta a cap una auditoria d’aquestes característiques

  Les empreses de manteniment informàtic són les que realitzen les tasques derivades d’una auditoria. Són experts qualificats de l’àmbit informàtic i tenen una formació tècnica i gran capacitat per fer front a aquestes accions.

  Empresa de manteniment informàtic sempre al seu costat

  Contacti amb Gestinet, líders en el sector de manteniment informàtic, i podrà gaudir d’auditoria professional, qualificada i enfocada a millorar tots els seus procediments.

  Quin és l’objectiu d’una auditoria informàtica i els seus beneficis?

  Els objectius de les auditories informàtiques són molts. Destaquem els més rellevants:

  1. Analitzar el funcionament i l’eficiència d’un sistema informàtic
  2. Verificar que s’estigui complint la normativa vigent
  3. Revisar la gestió actual i implantar les millors accions

  Portant a cap aquests objectius, una empresa serà més eficient, productiva, rendible i segura, aspectes molt importants i elements diferenciadors d’altres corporacions.

  auditoria informàtica

  Com el manteniment informàtic desenvolupa una auditoria d’aquestes característiques

  Com li hem dit, els equips professionals que se n’encarreguen de realitzar les tasques derivades d’una auditoria, són experts qualificats de l’àmbit informàtic. Aquests tenen una formació tècnica i gran capacitat per fer front a aquestes accions i són persones professionals que treballen amb molta discreció i de manera eficaç.

  I com es fa una auditoria informàtica? Quins passos se segueixen? Li detallem a continuació:

  1. Analitzar la situació actual: és important saber quina és la finalitat de l’empresa demanant a l’hora d’efectuar una auditoria, és a dir, quin és l’objectiu i què vol abastar. En aquest punt, es porta a cap un inventari exhaustiu de tots els elements.
  2. Planificar: és essencial saber com avaluarem cada punt establert amb l’empresa, com ho enfocarem i amb quins criteris.
  3. Delimitar les possibles incidències i perills: la prevenció és clau en aquests casos i el manteniment informàtic sempre ho contempla. Gràcies a una bona auditoria es poden establir i delimitar quines avaries podrien haver-hi i a quins perills o riscos pot estar exposada l’empresa. Sempre amb la intenció de protegir-la al màxim i evitar problemes sobtats.
  4. Executar: l’últim pas, després de mesurar com es troba l’empresa i quines poden ser les seves debilitats, cal fer-la més forta i segura. Executar el millor pla d’actuació és, sens dubte, un pas molt important. Parlem d’instaurar les millors mesures segons les necessitats detectades i prevenir futures incidències informàtiques. No només la corporació estarà més protegida, sinó que serà més eficient.

  auditoria manteniment informàtic

  Empresa de manteniment informàtic sempre al seu costat

  Qualsevol incidència informàtica pot ser nefasta per al seu negoci i afectar-lo greument. Per això, les auditories realitzades per les empreses de manteniment informàtic són tan rellevants.

  Faci que la seva estructura tecnològica sigui més potent i forta.

  Contacti amb Gestinet, líders en el sector de manteniment informàtic, i podrà gaudir d’una auditoria professional, qualificada i enfocada a millorar tots els seus procediments i accions.

  Estem a la seva disposició per a qualsevol dubte o qüestió.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)