ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La importància del disseny web actualment

  Disseny web

  En els darrers anys s’ha pogut comprovar que, comptar amb una pàgina on-line, és molt important.

  I, avui en dia més que mai, és indispensable atorgar-li un òptim disseny web.

  El seu portal digital és el contacte directe amb els seus clients habituals i el millor aparador per a oferir els seus productes i serveis als seus futurs usuaris.

  Per això, donar-li una imatge actualitzada i innovadora, és la millor decisió que pot prendre.

  Actualment, el seu negoci necessita una pàgina corporativa i que aquesta tingui una presència potent, moderna i que ofereixi una bona navegació.

  I no només per les dades nadalenques a les quals ens acostem i que fan que les compres digitals augmentin, sinó per les circumstàncies actuals que estem vivint.

  Què és el disseny web?

  El disseny web comprèn totes les accions realitzades dins una pàgina on-line que fan que aquesta ofereixi una bona experiència de navegació, obtingui una òptima imatge i, en definitiva, sigui pràctica.

  disseny pàgines web

  Ha de ser capaç de transmetre els valors de la marca que hi ha al darrere i quin és el seu compromís amb els seus usuaris.

  És el procés de dissenyar, mantenir i crear pàgines.

  De la mateixa manera, un disseny optimitzat pels motors de cerca fa que la web sigui més visible per Google i pugui obtenir un bon posicionament web.

  El disseny web li ofereix l’oportunitat d’acostar-se encara més als seus visitants, donar-li més facilitats de navegació i una experiència fàcil quan cerquin qualsevol element dins. Han de trobar-se còmodes i entendre sense entrebancs tot el procés, tant quan vulguin consultar una informació, com quan vulguin realitzar una compra.

  Si aquestes accions resulten complicades, marxaran a un altre web i no ho pot permetre. Eviti-ho gràcies a un disseny competent.

  El món on-line és una eina perfecta, també, per ampliar el seu públic objectiu i poder fer que molts usuaris que no el coneixien puguin saber de la seva empresa.

  Aspectes a tenir en compte a l’hora de realitzar un bon disseny de la seva pàgina

  Hi ha molts factors que influeixen en l’èxit d’un disseny corporatiu. Alguns dels més rellevants són:

  1. Estructura: una pàgina ha d’estar ben organitzada i ser molt visual. Els usuaris ho han de trobar tot fàcilment, sense pèrdues. Per tant, ha de tenir una estructura molt clara i ordenada guiada per un menú molt fàcil.

  2. Color: els tons escollits dependran molt del sector del qual pertanyi i del seu estil. Tot i això, han de predominar els fons de color blanc, per no distreure els seus possibles clients i destacar els seus productes o serveis. La seva web ha de transmetre la seva personalitat.

  3. Logotip: ha d’anar amb concordança amb la seva imatge de marca i col.locar-lo adequadament perquè sigui visible, però sense impedir la navegació.

  4. Fonts: no inclogui massa fonts, ja que podrien distreure als seus visitants. Han de tenir una fàcil lectura i ser entenedores. La mida ha de ser prou gran per llegir-se fàcilment.

  5. Contingut: els seus textos també formen part del seu disseny i són un aspecte molt rellevant. Han de ser únics, interessants i transmetre un missatge clar. Aquests tenen també gran influència a l’hora de posicionar una pàgina.

  6. Imatges i vídeos: insereixi imatges nítides, amb el format adequat i que siguin atractives i potents. Els vídeos, a més, faran retenir més temps els seus visitants.

  7. Responsive: el seu disseny ha de ser responsive, és a dir, que sigui adaptable des de diferents sistemes operatius i navegadors, amb la finalitat de millorar la visualització i, a la vegada, obtenir una bona experiència en entrar-hi.

  disseny web responsive

  El seu disseny, al cap i a la fi, afecta directament el seu posicionament als cercadors. Per tant, si l’optimitza, la seva notorietat a internet serà més positiva.

  Beneficis d’un òptim disseny web

  Els beneficis de comptar amb un bon disseny web són molt importants:

  1. Millora de la percepció de la seva marca i de la seva confiança

  2. Increment de les seves conversions i, en definitiva, vendes

  3. És essencial per a optimitzar la seva web i posicionar-la digitalment a internet

  4. Millora de l’experiència de navegació

  disseny web beneficis

  Grans avantatges que, sens dubte, són positius per la seva empresa.

  Com veu, actualment, és indispensable comptar amb un òptim disseny corporatiu, així que, posi-ho en pràctica.

  Empresa referent en disseny de pàgines web

  Si vol obtenir un bon disseny del seu portal i que el seu projecte digital sigui un èxit, necessita el suport constant de professionals del sector.

  A Gestinet ens posem a la seva disposició. Som líders en disseny digital i coneixedors de la seva gran importància i de com influeix en el món on-line.

  Per això, oferim als nostres clients una imatge digital competitiva i potent.

  Contacti amb nosaltres i tindrà l’oportunitat de comprovar els seus grans resultats.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)