ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  14/11/2023

  La importància del manteniment web: Com evitar problemes en la seva pàgina

  Manteniment web

  El manteniment d’una pàgina web és un pilar fonamental en el món digital. Sovint, quan es pensa en la creació d’un lloc web, se sol centrar en el procés de disseny i desenvolupament, però es passa per alt el fet que la seva longevitat i èxit en línia depenen en gran manera de com se li brinda atenció al llarg del temps.

  En aquest article, explorarem detalladament la importància del manteniment web i com pot ajudar-lo a evitar problemes que podrien afectar els seus usuaris i, en última instància, l’èxit de la seva presència en línia. Des de millorar l’experiència de compra fins a garantir la seguretat i el rendiment òptim, descobrirà per què el manteniment web és una inversió essencial en el món digital en l’actualitat.

  Què és el manteniment de pàgines web i per què és necessari?

   

  El manteniment de pàgines web és el conjunt d’activitats planificades i regulars que es realitzen per a assegurar que un lloc web funcioni de manera òptima i continuï sent efectiu al llarg del temps.

  Aquesta tasca abasta una àmplia varietat d’accions que van des de la correcció de problemes tècnics fins a l’actualització de contingut i la millora de la seguretat. Ara bé, per què és necessari el manteniment de pàgines web?

  1. Garanteix la funcionalitat constant: Una pàgina web és com una màquina complexa que necessita un ajust constant per a mantenir-se en funcionament. Sense manteniment, és probable que apareguin problemes tècnics, com a enllaços trencats, formularis que no funcionen o temps de càrrega lents, la qual cosa pot frustrar als visitants i fer que abandonin el lloc.

   

  1. Millora l’experiència de l’usuari: Un lloc web que es manté actualitzat i bé cura proporciona una experiència d’usuari més agradable. Els visitants poden navegar fàcilment pel contingut i trobar el que busquen sense obstacles, la qual cosa augmenta la probabilitat que tornin i es converteixin en clients o seguidors lleials.

   

  1. Optimitza per a motors de cerca: Els motors de cerca valoren els llocs web que s’actualitzen amb regularitat i ofereixen contingut fresc i rellevant. El manteniment web inclou l’actualització de contingut, la qual cosa pot millorar significativament el posicionament en els resultats de cerca i augmentar la visibilitat en línia.

   

  1. Assegura la seguretat: Els llocs web són objectius atractius per als ciberdelinqüents. El manteniment web inclou la implementació de mesures de seguretat, com a actualitzacions de software i plugins, per a protegir el lloc i les dades dels usuaris.

   

  1. Evita pèrdues de dades: Realitzar còpies de seguretat periòdiques com a part del manteniment web és essencial per a evitar la pèrdua de dades en cas de problemes tècnics, atacs cibernètics o errors humans.

   

  En invertir en el manteniment adequat, s’assegura que la presència digital sigui un actiu valuós en lloc d’una font de problemes i frustracions per als visitants.

   

  MANTENIR PÀGINA WEB

   

  Tasques de Manteniment Web Habituals

   

  El manteniment web involucra una sèrie de tasques regulars que són essencials per a assegurar que un lloc web funcioni de manera òptima i continuï sent efectiu en línia. Aquí estan algunes de les tasques de manteniment web habituals:

  1. Actualització de Software i Plugins:
  • Mantenir el sistema de gestió de continguts (CMS), com WordPress, actualitzat.

   

  • Actualitzar regularment els plugins i extensions utilitzats en el lloc web per a garantir la seguretat i el rendiment òptim.

   

  1. Còpies de seguretat Periòdiques:

   

  • Realitzar còpies de seguretat regulars de tot el lloc web, incloent-hi la base de dades i els arxius.

   

  • Emmagatzemar les còpies de seguretat en ubicacions segures fora del servidor web per a evitar la pèrdua de dades en cas de problemes tècnics o atacs cibernètics.

   

  1. Monitoratge del Rendiment:

   

  • Supervisar el rendiment del lloc web, incloent-hi la velocitat de càrrega de les pàgines i la disponibilitat.

   

  • Identificar i abordar qualsevol problema que pugui afectar l’experiència de l’usuari, com a temps de càrrega lents o errors 404.

   

  1. Actualització de Contingut:

   

  • Agregar contingut nou i actualitzat de manera regular per a mantenir als visitants interessats i millorar el SEU.

   

  • Revisar i corregir errors gramaticals o de format en el contingut existent.

   

  1. Seguretat en línia:

   

  • Implementar mesures de seguretat, com a tallafocs i sistemes de detecció d’intrusions.

   

  • Realitzar anàlisi de seguretat per a identificar possibles vulnerabilitats i solucionar-les immediatament.

   

  1. Gestió d’Enllaços i Redireccions:

   

  • Verificar que tots els enllaços interns i externs estiguin funcionant correctament.

   

  • Configurar redireccions 301 per a redirigir el trànsit d’enllaços trencats o pàgines eliminades.

   

  1. Optimització d’Imatges i Arxius Multimèdia:

   

  • Comprimir i optimitzar imatges i arxius multimèdia per a millorar la velocitat de càrrega del lloc.

   

  • Eliminar arxius innecessaris o duplicats que puguin ocupar espai en el servidor.

   

  1. Actualització de Polítiques de Privacitat i Termes d’Ús:

   

  • Assegurar-se que les polítiques de privacitat i els termes d’ús estiguin actualitzats i compleixin amb les regulacions actuals, com el RGPD a Europa.

   

  Aquestes tasques de manteniment web habituals són essencials per a garantir que un lloc web romangui segur, funcional i atractiu per als visitants al llarg del temps. Un manteniment adequat no sols millora l’experiència de l’usuari, sinó que també contribueix a l’èxit general de la presència en línia.

   

  EMPRESA PER A ACTUALITZAR PÀGINES WEB

   

  Afegir Contingut Fresc és Clau

   

  Tenir contingut actualitzat resulta molt important en una pàgina.

  Consisteix en la tasca constant d’agregar textos nous i actualitzats de manera regular. Aquesta acció no sols manté als visitants interessats i compromesos, sinó que també exerceix un paper crucial en l’optimització del SEO del seu lloc web.

  Afegir contingut fresc és una part essencial de l’actualització i el manteniment continu d’una pàgina web. No es tracta només de tenir un lloc web estàtic, sinó de mantenir-lo viu i rellevant per a la seva audiència. A continuació, destaquem alguns punts clau sobre la importància d’aquesta pràctica:

   

  1. Atracció de Visitants Constants: Quan els visitants tornen al seu lloc web i troben contingut nou i valuós, és més probable que tornin una vegada i una altra. Això crea una base d’usuaris lleials i compromesos.

   

  1. Millora del SEO: Els motors de cerca valoren els llocs web que publiquen contingut fresc i rellevant. Actualitzar el seu lloc web regularment amb noves publicacions o actualitzacions de contingut existent pot millorar el seu posicionament en els resultats de cerca, cosa que significa una major visibilitat en línia.

   

  1. Reflex d’Actualitzacions i Canvis: La seva indústria o nínxol pot experimentar canvis constants. A través de l’addició de contingut fresc, pot mantenir a la seva audiència informada sobre novetats, tendències i desenvolupaments rellevants.

   

  1. Major Interacció: Publicar contingut nou, com a articles, blogs, notícies o recursos, brinda a la seva audiència oportunitats per a interactuar, comentar i compartir, la qual cosa augmenta la participació i l’abast del seu lloc.

   

  1. Rellevància Contínua: La rellevància és clau en la retenció d’usuaris. En proporcionar contingut actualitzat, demostra que el seu lloc web està en sintonia amb les necessitats i expectatives canviants de la seva audiència.

   

  COM ACTUALITZAR UNA WEB EMPRESA

   

  Contacti amb Gestinet, el seu Referent en el Manteniment de Pàgines Web!

   

  Si està buscant un equip d’experts en manteniment web que li brindi solucions efectives i personalitzades per al seu lloc web, no busqui més enllà de Gestinet. Som una empresa líder en el camp del manteniment de pàgines web i som aquí per a ajudar-lo a assegurar l’èxit continu de la seva presència digital.

  Entenem la importància crítica de mantenir el seu lloc web en òptimes condicions. El nostre equip de professionals altament capacitats s’especialitza en totes les àrees clau del manteniment web, des d’actualitzacions de software i còpies de seguretat fins a l’optimització de contingut i la seguretat.

  Estem compromesos a oferir-li un servei complet i personalitzat que s’adapti a les seves necessitats específiques.

  En triar-nos com a empresa de manteniment de pàgines web, es beneficiarà de:

   

  • Experiència i coneixements sòlids en la indústria.

   

  • Atenció i servei al client excepcionals.

   

  • Solucions a mesura per a satisfer els seus objectius en línia.

   

  • Seguretat i confiabilitat per a protegir el seu lloc web i les seves dades.

   

  No deixi que el seu lloc web es deteriori a causa de la falta de manteniment. Contacti amb nosaltres avui mateix i descobreixi com podem ajudar-lo a mantenir el seu lloc web en òptimes condicions, atraient a més visitants, millorant el seu posicionament en els motors de cerca i assegurant la satisfacció dels seus usuaris.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)