ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La importància del posicionament Google aquest 2021

  posicionament google

  La pandèmia ha fet disparar les vendes per internet, ja que els constants confinaments han provocat que molts usuaris no puguin o no vulguin visitar botigues físiques i, com a conseqüència, realitzin les consultes i compres de manera digital.

  Per aquest motiu, una empresa necessita gaudir del millor posicionament Google i estar situat dins els primers resultats del cercador.

  Només així, serà més visible i accessible pels internautes i podrà, inclús, ser més potent i abastar el seu públic objectiu amb més facilitat.

  Si vol que el seu negoci funcioni, confiï en tot el que li pot proporcionar el posicionament a Google. Ha d’invertir temps i esforços en el màrketing digital i treballar-lo de manera constant.

  Actualment, el seu aparador digital té molt valor i, per tant, cal cuidar-lo i mimar-lo.

  Internet ofereix la possibilitat als usuaris de visualitzar productes i serveis qualsevol dia i hora, sense esperes i des de casa, a més de poder comparar preus i ofertes. I aquests aspectes s’han convertit en indispensables durant els darrers mesos, on internet ha adquirit més rellevància que mai.

  I la seva empresa ha de poder tenir-hi presència i fer que sigui més notòria en un mitjà tan important. Per tant, ha de tenir el millor posicionament possible i estar dins els primers resultats a Google.

  Què comprèn el posicionament Google?

  El Search Engine Optimization és un conjunt d’eines, tècniques i estratègies que fan que una pàgina aparegui als primers resultats de les cerques dels usuaris.

  En aquest cas, ens referim al principal cercador, Google, que és el que concentra més tràfic i més consultes.

  Comprèn, per tant, l’optimització de diferents paràmetres d’una web amb l’objectiu d’aconseguir més i millor visibilitat de manera orgànica.

  De fet, els resultats naturals, o de no pagament, són els que els internautes solen clicar, ja que s’entén que són els més verídics, reals i, en definitiva, els que ofereixen la millor informació.

  Cal dir, a més, que els canals digitals no pararan de créixer i seran decisius per a qualsevol empresa. Per tant, el posicionament ha de ser una carrera de fons i totalment constant.

  posicionament web

  El posicionament web al principal cercador és la clau del seu èxit

  Com li hem comentat, el SEO forma i formarà part del seu èxit, tant digitalment com en general en la imatge de la seva marca.

  Fixi’s que, cada vegada més, els usuaris cerquen per internet un producte o servei, inclús, abans de comprar-lo a un lloc físic.

  I, la majoria de vegades, segons com es mostri la seva empresa on-line, poden arribar a comprar-li a vostè o a la competència.

  Si no aconsegueix posicionar-se dins els primers resultats de la primera pàgina, es redueixen dràsticament les seves possibilitats de venda i la seva imatge se’n veurà perjudicada.

  Per a poder obtenir un bon posicionament a Google i aconseguir els seus objectius empresarials, tingui en compte aquests factors:

  1. Pàgina responsive: la seva web ha de poder adaptar-se a qualsevol tipologia de dispositius i pantalles. D’aquesta manera, oferirà una millor experiència de navegació.
  2. Temps de càrrega ràpid: si la pàgina carrega sense entrebancs i pocs segons, és molt positiu per Google. Per a fer-ho, cal optimitzar-la correctament i fer-la molt accessible a les aranyes del cercador.
  3. Inserir enllaços: tant els enllaços interns com els externs són molt valorats i aporten un valor afegit a la web.
  4. Disseny web atractiu: ha de tenir un disseny cuidat, net i ben estructurat, que faci que els seus visitants s’hi vulguin quedar més estona i trobin exactament el que necessitaven.
  5. Actualització de continguts: és essencial oferir constantment nous continguts per mantenir la seva pàgina dinàmica i fresca. Aquest aspecte està molt valorat per Google. Ha de pensar, però, que els continguts han de ser sempre de qualitat i originals, mai copiats ni duplicats.
  6. Presència a les xarxes socials: aquestes ajuden a donar més rellevància els seus continguts i aconseguir una comunitat d’usuaris més extensa.

  posicionament pàgina web

  Beneficis del posicionament a Google

  Gràcies al posicionament al principal cercador, el seu negoci pot obtenir grans beneficis. Això sí, el SEO cal treballar-lo constantment perquè els resultats es mantinguin estables en el temps.

  La seva competència segur que ho fa i, per tant, vostè ha d’estar a l’altura del sector.

  Els beneficis més rellevants són:

  1. Tràfic de qualitat: amb una bona estratègia de posicionament, els seus clients potencials el trobaran més fàcilment i realitzaran més conversions.
  2. Gran rendibilitat: és un canal molt econòmic en comparació amb altres tradicionals i resulta molt rendible en aquest àmbit. La inversió destinada es pot recuperar amb rapidesa si realitza les accions adequades.
  3. És molt durador: si treballa correctament el seu SEO, podrà observar els resultats al cap de poques setmanes i es mantindran al llarg del temps. El posicionament web és un factor del màrketing durador i a llarg termini, sempre que es faci bé.
  4. Bona imatge de marca: estar a les primeres posicions i tenir més visibilitat digitalment li pot atorgar una imatge de marca professional i actual, donant més confiança i credibilitat als seus usuaris.
  5. Més clics a la seva web: els visitants entraran a més probabilitat al seu enllaç, ja que aquests solen clicar a les webs posicionades orgànicament.
  6. Augment de vendes: les seves vendes s’incrementaran, pel fet que hi ha més tràfic qualitatiu dins la pàgina. Ha d’estar atent al seu disseny per tal de facilitar tots els processos de compra, consulta i que els enllaços siguin els correctes. Tanmateix, que la seva estructura sigui ordenada i intuïtiva.
  7. Promoció sense descans: el SEO li ofereix la possibilitat de promocionar la seva web tots els dies de l’any, sense aturades. Internet sempre està disponible i, per tant, el seu portal, pot mostrar-se 24 hores a una bona posició.

  posicionament web google

  La seva web ha d’estar a les primeres posicions a Google

  Com veu, la seva pàgina ha de tenir el millor posicionament a Google possible. Si és així, podrà aconseguir tots els seus objectius i la seva empresa guanyarà en tots els aspectes.

  Aquest 2021 el SEO encara adquirirà més rellevància i la seva web no pot quedar-se enrere.

  A Gestinet li oferim el millor suport per aconseguir-ho. Posem al seu abast una estratègia de màrketing on-line adaptada a la seva empresa i necessitats, amb l’objectiu que tingui més i millor notorietat a internet i obtenir més conversions, així com que la seva marca gaudeixi de més popularitat.

  Contacti amb nosaltres i podrà comprovar els grans resultats fruit d’un treball constant de posicionament.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post