ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  21/10/2020

  La importància del manteniment web

  Manteniment web

  Quan una empresa decideix comptar amb una pàgina on-line ha de tenir clar que aquesta necessita un manteniment web periòdic.

  D’aquesta manera, no només tindrà un disseny actualitzat i modern, sinó que dotarà la web amb noves funcionalitats, prestacions i pot arribar a ser més intuïtiva i funcional.

  De fet, l’experiència de navegació dels usuaris, és un dels aspectes més importants a l’hora de confeccionar un portal i mantenir-lo al dia. A més, és molt positiu pel seu posicionament als cercadors, ja que aquests cerquen que els seus visitants naveguin fàcilment.

  Per altra banda, trobem la imatge corporativa, que ha de ser sempre impecable i seguir una línia. És important que, si hi ha canvis dins la seva empresa en aquest àmbit, aplicar-los a la seva imatge digital.

  És a dir, en cas d’existir una actualització de logotip, de colors corporatius, dels seus serveis o productes, preus, etc. cal canviar-los també a la seva pàgina web.

  Només així aconseguirà donar més confiança i credibilitat als seus usuaris i el continuaran visitant.

  Tenir una web neta, ordenada, on tots els elements estiguin situats correctament i intuïtiva, farà que els seus visitants sàpiguen on clicar. Per exemple, a l’hora de cercar el menú, realitzar una compra, consultar el seu telèfon o dades de contacte, etc. Tot ha de ser molt accessible i estar al dia.

  El manteniment web se n’ocupa de moltes tasques i entre elles, destaquen, el monitoratge de la seva pàgina, on els professionals informàtics podran ajudar-lo sempre que ho necessiti per detectar qualsevol tema; la seguretat on-line, quelcom essencial perquè tant les seves dades com les dels seus clients es trobin salvaguardades i cap persona aliena pugui tenir accés als seus ordinadors; l’optimització de la web, amb la finalitat que carregui ràpidament; l’actualització de tota mena de continguts, essencial actualment pel seu SEO; la realització de còpies de seguretat, imprescindible en cas de necessitat; actualitzacions de software, i tenir accés en tot moment a un suport professional.

  Totes aquestes tasques faran que la seva web estigui sempre al 100%, sigui més funcional i competitiva dins el seu sector.

  A Gestinet som líders en manteniment de pàgines web

  Compti amb Gestinet i obtindrà un servei a mida i adaptat a la seva empresa i necessitat.

  Som experts en manteniment de pàgines corporatives i posicionar-les dins dels cercadors.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i la seva presència on-line serà tot un èxit.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post