ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La importància del posicionament Google d’una botiga on-line

  posicionament google

  Crear i dissenyar una ecommerce és un gran pas per a poder tenir tots els seus productes i serveis a l’abast del seu públic objectiu cada dia de l’any.

  I, una vegada tingui la seva botiga on-line, ha de desenvolupar diferents tasques i estratègies que faran que aquesta tingui el millor posicionament Google possible.

  De la mateixa manera que la seva web ha d’estar actualitzada, ser atractiva visualment i donar un bon servei al client, ha de prestar atenció al seu SEO. Portant a cap un seguit d’accions, podrà comprovar com la seva ecommerce guanya visibilitat i notorietat a internet.

  Tingui en compte que el posicionament web genera tràfic i, a la vegada, el tràfic produeix vendes. Així que és necessari que obtingui més visites perquè aconsegueixi més conversions. I, gràcies al posicionament al cercador, les obtindrà.

  A més, els usuaris donen especial importància a les empreses que estan a Google de manera orgànica i, actualment, existeix gran competència digital. Per tant, ha de treballar el seu SEO constantment.

  Tips per millorar el seu posicionament al cercador

  Per aconseguir millorar el seu posicionament Google, ha de seguir diferents pautes.

  Una de les més importants, és cercar i seleccionar les seves keywords idònies, ja que són aquelles per les quals els usuaris el trobaran; un altre consell és realitzar òptimes descripcions dels seus productes. Aquestes han de ser personalitzades, és a dir, originals i úniques. Igualment, ha d’estar atent a les seves categories i gestionar correctament les baixes, eliminant els productes caducats o que ja no existeixin. Es tracta, en definitiva, d’optimitzar constantment la seva botiga digital.

  En aquest context, ha de cuidar especialment les seves imatges, degut que aquestes també han de ser de qualitat, pròpies i que tinguin un pes adequat, aspecte important pel posicionament.

  Les valoracions dins la seva pàgina també són imprescindibles i ha de permetre que els usuaris puguin fer-les. Pensi que molts clients potencials, abans d’efectuar la seva compra, consulten les opinions d’altres visitants.

  Un altre tip important és enllaçar els seus productes entre si, per què millora la usabilitat dins la web i afavoreix l’experiència de navegació dels usuaris, reduint el rebot.

  Tingui en compte aquests consells i el SEO de la seva ecommerce millorarà.

  Si vol tenir un posicionament Google constant i que la seva botiga digital obtingui bona posició al rànquing, confiï en Gestinet.

  Som líders en posicionament Google Barcelona i experts en realitzar estratègies de màrketing on-line enfocades a obtenir més visibilitat i notorietat a internet.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post