ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  09/07/2018

  La influència de Instagram per al posicionament google

  Posicionament google

  La xarxa social Instagram surgeix l’any 2010 i, desde aleshores, aquesta aplicació de fotografia ha experimentat un creixement accelerat i una gran popularitat. Gràcies a aquest creixement s’ha convertit en un espai perfecte per al màrketing on-line, ja que conté més de 700 millons d’usuaris actius i un milió d’anunciants mundialment.

  Instagram és un excel.lent canal de comunicació on pot mostrar la seva marca i què pot oferir als seus clients. Permet connectar-se a un públic molt gran i promoure de diferents maneres els serveis o productes d’una empresa.

  El contingut visual adquireix molta força a l’hora de vendre un producte i és una estratègia de posicionament de marca i, com a conseqüència, adquireix un compromís amb l’usuari, sent els followers els millors aliats.

  Les empreses dediquen esforços en que aquets followers siguin clients potencials i que generin conversions per a la marca.

  Per tant, és important incloure Instagram en la seva estratègia social ja que és una de les millors maneres de potenciar el seu producte i la imatge corporativa de l’empresa,

  Com hem comentat, aquesta xarxa social ha de formar part de la seva estratègia de màrketing on-line i, de la mateixa manera, li ajudarà al posicionament google de la seva marca. Com sap, incloure contingut de qualitat i bones imatges potencien el posicionament web i poden posar la seva web a les primeres posicions dels cercadors.

  Altres beneficis de Instagram són l’augment del tràfic cap a la seva web, establir un canal de comunicació i publicitat visual i una inversió mínima, ja que l’aplicació és gratuïta.

  Alguns tips per potenciar les seves ventes gràcies a Instagram són:

  Conegui al seu públic: ha de saber a quines persones es vol dirigir i que arribin el seus missatges. És recomenable seguir una estratègia.

  Ser constant: ha de crear accions i generar contingut de manera molt regular, marcant unes metes reals

  Continguts definits: han de tenir un format concret tenint un estil propi personalitzat segons la marca i el que vol projectar.

  Planning: és molt recomenable seguir un calendari d’objectius, publicacions, freqüència, etc.

  Interactuar amb els usuaris: generant un vincle amb els usuaris fomentarà que hi hagi més possibilitats que visitin la seva web i hi hagi conversió.

  No dupliqui contingut a les altres xarxes socials: cada xarxa social té el seu públic, la seva manera de transmetre els missatges, un estil, etc. Per tant, duplicant el contingut perderia frescor, naturalitat i originalitat.

  Aquests són alguns consells que poden ajudar que, a trabés de Instagram, la seva web tingui més notorietat .

  La millor manera de potenciar aquesta xarxa social, tenir un posicionament web millor i el seu negoci tingui més ventes és tenint un equip professional al costat.

  A Gestinet oferim resultats demostrables amb casos d’èxit reals, gràcies a la nostra gran experiència en aquest sector i gran quantitat de clients que confien en el nostres serveis.

  5/5 - (48590 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48590 votes)