ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  19/10/2022

  La millor centraleta virtual IP per a empreses

  telefonia centraletes virtuals

  La manera de comunicar-nos ha canviat, igual que les noves tecnologies s’actualitzen i milloren sense parar. Les empreses, en aquest cas, han d’adaptar-se per a ser més eficients, productives i oferir major agilitat i fluïdesa.

  En aquest sentit, les centraletes virtuals són una opció excel·lent, ja que es tracta d’un sistema de telefonia IP que, en funcionar a través d’Internet, permet la gestió de comunicació interna i externa, aportant més funcionalitats i avantatges que una centraleta tradicional.

  A més, va molt més enllà de les simples trucades telefòniques, pel fet que suposa un avantatge competitiu i un aspecte diferenciador que li aporta un valor afegit al seu negoci.

  La tecnologia és la millor aliada i, en aquest cas, les centraletes virtuals IP, simplifiquen les tasques i s’obtenen els millors resultats.

  Les centraletes per a empreses s’adapten a les necessitats de cada organització i estructura.

  centraletes ip

  Què és una centraleta virtual?

  Les centraletes virtuals es defineixen com els sistemes avançats de telefonia IP que proporcionen línies a les empreses i permeten la seva millor gestió, des de qualsevol lloc. D’aquesta manera, es poden tenir locucions de benvinguda, cues d’atenció, reexpedir trucades, configurar trucades de conferència, bústies de veu, etc.

  Aquestes, en comptes d’emprar les xarxes tradicionals, es connecten a través d’internet. Fer aquest canvi, suposa un gran avantatge per a les empreses, ja que els ofereix molts beneficis.

  Gràcies a les centraletes virtuals, una empresa pot treballar mitjançant un sistema avançat des del qual es pot controlar absolutament tot.

  I el seu funcionament és molt fàcil. Els empleats compten amb una extensió interna que els permet emetre i rebre trucades i marcació curta entre companys. I cada extensió ha d’estar connectada a Internet per a tenir línia a través de la centraleta virtual, que està allotjada en el núvol.

  A més, com la seva operativitat és a través d’aquest mitjà, es pot utilitzar en cas de teletreball, així que és fantàstic en qualsevol situació.

  Quan un client truca a un dels números de la corporació, la centraleta comprova la informació, l’analitza i determina de quina manera ha de gestionar-la. Segons sigui, es procedeix.

  Així doncs, els avantatges de l’ús d’una centraleta IP per a empreses són moltes, les quals destaquen:

  1. No requereix cap hardware addicional
  2. Instal·lació molt senzilla
  3. Gran adaptabilitat i flexibilitat
  4. És una opció escalable, segons la grandària i la projecció de l’empresa
  5. Integració amb altres sistemes de gestió
  6. Permet tenir un control i seguiment de les trucades, tant entrants com sortints
  7. Gran reducció de costos
  8. Millora del rendiment dels empleats, especialment en departaments de venda i atenció al client

   

  Preguntes freqüents sobre

  La millor centraleta virtual IP per a empreses

  Què és una centraleta virtual?

  Les centraletes virtuals són els sistemes avançats de telefonia IP que proporcionen línies a les empreses i permeten la seva millor gestió, des de qualsevol lloc. D’aquesta manera, es poden tenir locucions de benvinguda, cues d’atenció, reexpedir trucades, configurar trucades de conferència, bústies de veu, etc.

  Les centraletes IP ofereixen grans opcions

  Les centraletes IP proporcionen innombrables opcions que faciliten la gestió del dia a dia en qualsevol empresa, com poder veure els membres del grup, veure les trucades del grup, mostrar les trucades realitzades per cada extensió, realitzar interrupcions, escoltar i parlar, intercomunicar, etc.

  Centraletes virtuals de veu IP per a la seva empresa

  A Gestinet li oferim les millors solucions en centraletes per veu IP, amb la qual obtindrà la millor comunicació interna i externa en la seva empresa. És un servei sense permanències, mitjançant un suport especialitzat per part del nostre equip. Contacti amb nosaltres i li oferirem més informació.

  centraleta virtual per empreses

   

  Les centraletes IP ofereixen grans opcions

  A més dels esmentats avantatges, les centraletes IP proporcionen innombrables opcions que faciliten la gestió del dia a dia en qualsevol empresa i oficina. Són perfectes per a automatitzar i personalitzar la gestió telefònica i aconsegueixen que els clients obtinguin una major satisfacció referent a l’atenció.

  D’aquesta manera, trobem que les centraletes permeten:

  1. Veure els membres del grup
  2. Veure les trucades del grup
  3. Mostrar les trucades realitzades per cada extensió
  4. Mostrar les trucades entrants
  5. Realitzar desviacions de trucades, transferir-les, etc.
  6. Realitzar interrupcions, escoltar i parlar
  7. Intercomunicar
  8. Administrar el directori telefònic de l’empresa
  9. Realitzar operacions de recepcionista

  Aquestes són algunes de les opcions, entre altres, a més que es pot personalitzar totalment.

  Com a dada important, les centraletes fan que les trucades entrants no es col·lapsin i que altres clients puguin continuar trucant.

  centraleta virtual deveu ip

   

  Centraletes virtuals de veu IP per a la seva empresa

  A l’hora de triar la millor centraleta virtual, ha de deixar-se assessorar i aconsellar per experts del sector.

  A Gestinet li oferim les millors solucions en centraletes per veu IP, amb la qual obtindrà la millor comunicació interna i externa en la seva empresa.

  És un servei sense permanències, mitjançant un suport especialitzat per part del nostre equip.

  Els nostres tècnics són certificats 3CX, una de les solucions més potents i reconegudes en centraleta virtual de veu IP, però també podem oferir altres solucions de veu ip amb centraletes virtuals en codi Asterix. En cada cas, valorem la major opció i prestacions per a les necessitats i objectius del client final.

  Mitjançant una aplicació fàcil, segura i estable, podem convertir la seu pc i el seu dispositiu mòbil en una extensió i no requerir de manteniment ni de llicències addicionals, al contrari que les centraletes físiques.

  Contacti amb nosaltres i li oferirem més informació.

   

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)