ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  05/06/2018

  Quina és la millor xarxa social per a promocionar la seva empresa?

  Community Manager - Marketing online - Gestinet

  La presencia en xarxes socials s’ha convertit en imprescindible per les empreses avui en dia. Tot i així, també és vital el seu manteniment i la seva activitat ja que tenir un perfil d’una xarxa social buit i descuidat no transmet una bona imatge de la marca. Per a evitar-ho moltes empreses decideixen comptar amb l’ajuda d’un servei de community manager.

  Alguna de les preguntes que s’han de plantejar les marques a l’hora de planificar la estratègia de màrketing online a través de les xarxes socials són on es troben els seus clients potencials, quin ús en fan de la xarxa social, els objectius de l’empresa dins les xarxes.

  En primer lloc es troba Facebook, la xarxa social per excel·lència. Es tracta de la xarxa social més utilitzada. L’àmbit que avarca és bàsicament l’oci i el temps lliure, Facebook mostra la cara més personal de cadascú. Ofereix la possibilitat de crear anuncis promocionats i, al ser una xarxa social que es mira en els moments més relaxats del dia, pot ser que l’usuari vegi l’empresa des d’una millor perspectiva.

  Linkedin es presenta com una xarxa social des d’una basant més empresarial. En ella es busquen relacions professionals que generin negoci i el model de publicacions són continguts estrictament laborals. Es tracta d’una xarxa social perfecte per als comercials ja que és perfecte per treballar el “social selling” i multiplicar les ventes online. Alguns negocis adients serien les empreses de transport, d’embalatge, rentin de cotxes…

  Twitter és una altra de les xarxes socials més utilitzades en el món empresarial. El contingut es mou de manera molt ràpida i immediata, es tracta de publicacions volàtils pel que requereix una alta activitat, gairebé diària, si es vol tenir rellevància. És ideal per a l’atenció al client i per a marques lligades a les tendències. És totalment recomanable per a la comunicació digital de les empreses. Twitter sol ser el complement perfecte per a les empreses, si es compta amb un bon servei de community manager.

  En cas que es disposi d’imatges de qualitat i es vulgui donar renom a la marca Instagram serà l’aliat perfecte. Es tracta d’una xarxa social en que la tassa d’interaccions és molt alta que facilitarà crear una bona imatge corporativa. Un dels inconvenients és que no es poden generar enllaços clicables en les publicacions. Serà un complement perfecte per a l’empresa, juntament amb Twitter.

  L’última xarxa social que destacarem és Youtube. Es tracta d’un canal en el que la forma de comunicació és a través de vídeos, així doncs, només serà viable el perfil a Youtube en cas que es disposi de material audiovisual. Youtube ajuda en el posicionament web dels buscadors i diferència a l’empresa de la competència, ja que són poques les marques que utilitzen el videomarketing.

  En definitiva, abans d’obrir perfils a les xarxes socials és fonamental pensar què es vol d’ells. També és important tenir en compte si els continguts són més visuals o de text, i si la temàtica és generalista o sectorial, etc. Alhora, és bàsic saber els recursos amb que es compta. Per últim, sempre existeixen professionals en màrketing online que aconsellen sobre la millor estratègia a seguir.

  5/5 - (48544 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48544 votes)