ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La revolució de la impressió 3D

  La imaginació no té límits, i la creativitat en el món actual no té fronteres. Així ho demostren els creadors de la primera impressora 3D de formigó d’Espanya, i de les poques que existeixen a nivell mundial. ¿La impressió 3D es convertirà en una nova forma de crear i construir idees?

  Les impressores 3D s’han convertit en tot un referent a l’hora de dur a terme una idea en el món físic. Es tracta d’una màquina capaç de realitzar repliques de dissenys 3D, el resultat de la qual serà una peça o maqueta volumètrica a partir d’un disseny 3D realitzat per ordinador. Aquest dispositiu està en constant canvi i, fins i tot, permet construir-te la pròpia impressora o peces de recanvi que garanteixen la seva subsistència, a banda de requerir un òptim manteniment informàtic.

  Els usos actuals de les impressores 3D es troben des del camp de la medicina amb la creació de pròtesis, trasplantaments i òrgans, entre d’altres; en l’automoció amb el disseny de prototips; en l’espai l’utilitzen agències espacials com la NASA i la ESA; la industria té infinites possibilitats; en el sector de la alimentació s’arriben a fer des de pastissos de xocolata a bases de pizza; i en la educació s’han dissenyat diversos jocs i dispositius destinats al divers aprenentatge dels alumnes.

  Pel que fa al sector de la construcció, s’ha donat a conèixer la primera casa construïda amb formigó a nivell nacional. Es tracta d’una casa unifamiliar de 60 metres quadrats construïda en 12 hores. Els creadors ho han realitzat gràcies a una impressora 3D de formigó que es pot transportar a qualsevol terreny i muntar-la en 3 hores i 4 operaris. Entre els avantatges d’impressió 3D es troben la reducció de costos de fins a un 35% a grans escales, la reducció del temps de construcció, menys riscos laborals i la reducció de la contaminació ja que funciona mitjançant electricitat i el material de residu és gairebé 0.

  ¿Què serà el següent que faran realitat aquests dispositius? A Gestinet som especialistes en el desenvolupament a mida, i oferim les últimes novetats a cadascun dels nostres clients. Alhora, aportem un gran servei de manteniment informàtic que proporciona als nostres clients la garantia i seguretat del bon funcionament de les maquinàries.

  5/5 - (48474 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48474 votes)