ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La seva botiga virtual necessita el millor disseny web

  Disseny web

  El disseny web és un dels aspectes més importants en l’àmbit digital, especialment quan parlem de les botigues virtuals.

  Aquestes han d’oferir una bona imatge corporativa i facilitar totes les accions dins la seva pàgina.

  Una ecommerce pot competir davant altres del seu sector i oferir els seus productes o serveis de la mateixa manera que ho fa una botiga física. Però ha de saber que, actualment, hi ha gran quantitat de marques que tenen presència digital i cal destacar i mantenir-se per ser interessants pels usuaris. I, per a fer-ho, el disseny web és una eina molt poderosa.

  Les botigues virtuals permeten arribar a un major nombre de clients potencials i és, sens dubte, un dels grans avantatges que ofereix internet a les empreses.

  És igual d’important comptar amb una ecommerce que aquesta tingui un disseny adequat i professional.

  Què és una botiga virtual i perquè són tan importants?

  Es tracta d’un lloc web on les empreses posen a disposició dels usuaris els seus productes o serveis i poden adquirir-los de manera on-line. És molt còmode i fàcil, ja que els venedors ho mostren a través de fotos o vídeos, i aquí la creativitat i la imatge té molt a veure. A més, hi ha explicacions al detall de les característiques de cada producte, perquè es pugui escollir més fàcilment.

  Per tant, és una opció ideal pels negocis, ja que és un aparador digital obert a tota mena de visitants. Pels usuaris és perfecte perquè, sense moure’s de casa, poden comprar el que necessitin.

  I aquí entra el disseny web, ja que, com més atraient, més intuïtiva i millor estructurada estigui una botiga virtual, més probabilitats tindrà d’èxit i més conversions obtindrà.

  Tenir una ecommerce és una opció genial per a qualsevol empresa que vengui productes, ja que té grans avantatges:

  1. Està oberta tot el dia durant tot l’any, permetent poder vendre en qualsevol moment i hora.
  2. Pot arribar a més clients, encara que els usuaris no estiguin a la seva zona geogràfica, en cas de tenir també botiga física.
  3. Reducció de costos important, per què no té tantes despeses com un local.
  4. Té accés a un contacte permanent amb els seus usuaris, podent enviar-los periòdicament newsletters i altres comunicats.

  Aquests grans avantatges fan que una botiga virtual sigui molt positiva per a una empresa que vengui qualsevol producte o servei i, amb un disseny web adequat i una estratègia de màrketing continuada, l’èxit està assegurat.

  Així doncs, el disseny de la seva ecommerce és la clau perquè sempre estigui actualitzada, sigui usable i tingui la millor imatge corporativa.

  disseny pàgines web

  Què és el disseny web?

  Aquest aspecte del màrketing digital consisteix a planificar, implementar, mantenir i, com el seu propi nom indica, dissenyar una pàgina web.

  Abarca diferents factors relacionats amb el disseny gràfic, l’arquitectura web i l’experiència dels usuaris, així com l’optimització pels motors de cerca.

  Un bon disseny web pot fer que la seva pàgina vengui més quantitat i més ràpidament i també que es pugui posicionar millor a Google.

  Gràcies a aquest aspecte, els usuaris poden moure’s més fàcilment dins la pàgina i realitzar totes les accions. A més, pot transmetre una imatge de marca adequada, acord amb el que vol projectar la seva empresa, donant més confiança i credibilitat als seus visitants.

  Per aquests motius el disseny web és tan important per a les botigues virtuals.

  disseny botigues virtuals

  Beneficis de comptar amb un bon disseny web de la seva botiga on-line

  Per tant, hi ha grans beneficis si gaudeix d’un bon disseny de la seva ecommerce. Els més importants són:

  1. Empresa més professional: la seva marca se’n veurà repercutida de manera molt positiva, ja que donarà la sensació de ser més professional i estar constantment actualitzada. Un bon disseny corporatiu li oferirà un plus a la seva imatge.
  2. Sempre actualitzat: gràcies al disseny, la seva botiga a internet sempre estarà al dia, donant el que necessiten els seus usuaris. El món digital és molt canviant i cal adaptar-se a les seves necessitats.
  3. Més competitivitat: estarà a l’altura d’altres empreses del seu sector, sense importar la seva mida com a negoci. A internet tothom té les mateixes oportunitats, només cal utilitzar les millors eines i treballar-ho constantment.
   A més, els usuaris esperen trobar-lo a internet. De fet, quan cerquen qualsevol cosa, la primera opció és buscar-la on-line.
  4. Vendes més àgils: amb una bona estructura web i una navegació intuïtiva, els seus usuaris sabran on clicar en cada moment, sense pèrdues i això es tradueix en el fet que les conversions i vendes seran més eficients i ràpides, quelcom molt interessant pel seu negoci. Els seus visitants han de sentir-se còmodes dins la web.
   A més, els seus clients no hauran de marxar perquè no sàpiguen què fer.
  5. Positiu per al seu posicionament web: un disseny web actual ajuda a actualitzar constantment els seus continguts i, per tant, és molt favorable pel seu SEO.
   Tenir més visibilitat a internet l’ajudarà a tenir més èxit.
   Ha de saber que, en cas que tingués una taxa de rebot alta, que pot succeir si els seus accessos són complicats i no té bona usabilitat, perjudica seriosament el seu SEO

  disseny botigues on-line

  Suport professional de disseny web

  Com pot comprovar, el disseny web és sempre imprescindible, però, en una botiga on-line, és una necessitat.

  Per a poder gaudir-lo, ha de comptar amb el suport d’una empresa professional que se n’ocupin de tots els aspectes relacionats amb el màrketing digital.

  A Gestinet li oferim un servei líder en el sector, format per personal qualificat i en constant formació.

  Contacti amb nosaltres i li donarem la millor ajuda i assessorament en aquest sentit.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)