ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  04/05/2018

  L’analítica web com a estratègia de màrketing on-line

  Analítica web

  L’analítica web comprèn la recopilació, medició, evaluació i explicació de les dades obtingudes d’internet, amb el propòsit d’optimitzar d’ús d’una pàgina web. D’aquesta manera es pot conèixer i mesurar les dades de navegació de les pàgines i dels usuaris per tal de saber la rellevància i utilitat dels serveis, així com solventar possibles errors i aconseguir nous objectius.

  Per tal de treure el màxim partit a l’analítica web, les empreses han de definir diferents passos, com els KPI (Key Performance Indicators) o objectius, optimització dels cercadors, segmentació dels usuaris, etc. per a poder accedir a tota la informació de manera ràpida i senzilla.

  Les avantatges d’utilitzar aquesta metodología són desde tenir major coneixement de la web, optimitzar la visibilitat, fluxes de navegació i conversions de visites, identificar noves oportunitats de negoci, fomentar el retorn de la inversió i incrementar la fidelització dels usuaris.

  Tot això pot ajudar a millorar la presa de desicions que influeixen en el desenvolupament de la empresa, especialment en la web corporativa. Aquesta informació dóna a les empreses molts recursos per a prendre desicions de com encarar noves estratègies, com millorar les actuals i establir-ne de noves.

  L’analítica web forma part, sense dubte, d’una estratègia de màrketing on-line on també juguen altres factors com el posicionament google. De fet, el màrketing on-line el formen molts aspectes i s’ha de treballar d’una manera transversal, obeïnt una lògica i recolzant-se uns amb els altres. És per això que el posicionament web també hi té molt a veure.

  En una campanya de màrketing on-line, tenint en compte dades de l’analítica web, es pot saber quants usuaris han obert el correu enviat desde la’empresa, quants han accedit al contingut publicat, quants l’estan llegint o quin camí han escollit després de fer-ho.

  En definitiva, l’analítica web és una activitat primordial a tenir en compte en el desenvolupament d’una estratègia de màrketing on-line, sent un benefici tangible de manera inmediata.

  Gestinet realitza a temps real l’anàlisi i seguiment de cada estratègia a internet, i això permet tenir una informació més real i actual de l’estat i resultats vigents en cada cas, fet molt important per a revisar l’evolució i poder reaccionar dins el procés de cada estratègia vigent, com pot ser una estratègia potent de posicionament Google.

  5/5 - (48500 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48500 votes)