ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  04/12/2018

  La importància de tenir una landing page a les botigues virtuals

  Botigues virtuals

  Una landing page és el centre on vol dirigir el tràfic de qualitat amb l’objectiu de tenir el màxim de conversions possibles d’un producte. Utilitzar-la en les botigues virtuals és una molt bona opció i farà augmentar les seves vendes, degut que els usuaris, en arribar-hi, només tenen dues opcions: o comprar o sortir de la web. I, encara que sembli el contrari, solen escollir la primera.

  Això és degut que els usuaris no poden distreure’s amb res més, només tenen accés al producte seleccionat per a fer la compra ràpida. Sinó han d’abandonar la web.

  Aquestes pàgines tenen un disseny web senzill i clar, sense massa imatges, però criden l’atenció a l’usuari, fet que provoca conversions més fàcils. No tenen menús de navegació, sinó que és una sola pàgina amb el producte escollit i els botons de compra.

  Per a una botiga virtual és aconsellable tenir una landing page de cada producte estrella i productes relacionats i, d’aquesta manera, podrà analitzar més fàcilment les vendes de cadascun i prendre accions i decisions per optimitzar encara més la seva estratègia de màrketing on-line.

  Comptar amb una landing page té molts beneficis. Com li hem comentat, l’augment de conversions n’és un d’ells. A més, podrà incrementar els seus subscriptors i seguidors, ja que per una ecommerce les xarxes socials és una eina molt potent i cal aprofitar-ho al màxim.

  Per a tenir la millor estratègia digital enfocada a millorar les seves vendes virtuals, cal comptar amb un equip professional que l’assessori com procedir i l’ajudi a prendre les decisions més adequades sobre el pla de màrketing idoni pel seu projecte.

  A Gestinet som líders en el sector i li oferim la possibilitat que tingui el millor disseny web, amb la incorporació de landing page per a la seva botiga on-line, i que repercuteixi positivament en les seves conversions.

  5/5 - (48824 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48824 votes)