ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  L’any s’ha estrenat amb l’anunci d’una nova crisi de seguretat tecnològica

  seguretat tecnologica

  Es tracta d’un problema de seguretat doble, se’l coneix com a Meltdown i Spectre, i afecta tota mena de dispositius tecnològics que necessitin un processador, tant Intel com d’altres fabricants: ordinadors, mòbils, tauletes, servidors… El més sorprenent: afecta pràcticament tots els dispositius tecnològics amb processador o xip produïts des del 1995.
  Sembla l’argument d’una pel·lícula de ciència-ficció -de catàstrofes, per ser més exactes-, però no ho és. De fet, ja és el forat de seguretat més gran de la història pel que fa a afectació. La bona notícia és que s’ha descobert a temps, i que els fabricants ja treballen per llançar les actualitzacions necessàries per solucionar-lo. La dolenta és que la solució podria alentir els dispositius.
  En un dimecres, la pàgina The register va ser la primera que va fer saltar l’alarma amb la publicació del descobriment del primer dels problemes: tots els processadors d’Intel (líder mundial en fabricació de xips per a ordinadors amb el 80% de quota de mercat) de l’última dècada tenen un forat de seguretat (anomenat Meltdown) que permet l’autorització de processos a la memòria kernel, i això permet als hackers penetrar en els ordinadors, controlar-los i accedir a arxius.

  5/5 - (48366 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48366 votes)