ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  19/06/2018

  L’era de la criptorevolució

  Blockchain Criptos Gestinet

  Els passats 12 i 13 de juny es va celebrar la conferencia de Crypto i Fintech a la MoneyConf de Dublín on es va tractar extensament els temes del blockchain i les criptos.

  Es va definir el moment actual com una criptorevolució sense precedents, referint-se que la societat global es troba “al començament de la tokenització de tot“, segons el cofundador i CEO de la companyia Circle, Jeremy Allaire.

  La comparació entre l’Internet que va transformar les dades i les formes de comunicar-se i el Blockchain que revolucionarà tots els aspectes del món de les finances i vol reinventar els serveis públics i civils és del tot equiparable.

  El Blockchain té l’objectiu de reconceptualitzar a nivell global els aspectes de les finances mitjançant un sistema global de registre de dades immutable, un sistema de processament de transaccions i un entorn de computació segur.

  Jeremy Allaire va donar una visió d’una societat i economia global simbòlica en que cada forma d’emmagatzematge de valor i registre públic es converteix en una cripto-senyal, amb un valor de mercat flotant i amb la possibilitat de ser intercanviada digitalment.

  Durant la conferència es va afirmar que la tokenització dels vots privats i públics en totes les formes de govern social oferiria un sistema immutable amb més transparència i responsabilitat que els models que hi ha actualment.

  El CEO va definir cinc categories de cipto-actius. Una primera que englobaria les criptomonedes enfocades a la privacitat per eliminar les activitats financeres amb control centralitzat dels governs i que serveixen com a bé públic a Internet. També poden representar contractes financers basats en regles amb més potencial que un contracte en paper.

  A més, es va referir als cripto-actius que recolzen els sistemes de liquidació de transaccions com Ripple (XRP) i Stellar (XLM), així com també les innovadores plataformes basades en Blockchain com Etherum (ETH) que poden ser sistemes operatius per l’economia global.

  Per últim va anomenar les monedes estables amb recolzament financer dissenyades per tancar contractes financers, buscant la descentralització i la seguretat del Blockchain.

  Des de Gestinet seguirem atents a les novetats del mercat per propers projectes de desenvolupament, i també estar actualitzats gràcies a la nostra consultoria tecnològica.

  5/5 - (48560 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48560 votes)