ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Les botigues virtuals amb WordPress i WooCommerce

  botiga virtual

  Des de fa ja anys, el comerç ha canviat totalment. Les noves tecnologies han donat pas a moltes oportunitats de negoci i més facilitats als usuaris a l’hora d’adquirir productes i serveis.

  Les botigues virtuals trepitgen fort i ara més que mai. La pandèmia ha fet que les persones hagin modificat els seus hàbits de consum i que, gràcies a les compres on-line, puguin seguir tenint accés a tot.

  Per a qualsevol negoci, comptar amb una ecommerce suposa un gran ventall de possibilitats, més enllà de la seva ubicació física i que nous usuaris coneguin el que ofereix.

  Actualment es realitzen milions de cerques per internet amb intenció de compra, convertint una ecommerce en el millor aparador. Per aquest motiu, la seva botiga virtual ha d’adquirir una imatge impactant, atractiva i ser molt funcional i còmoda pels usuaris.

  Existeixen moltes eines digitals per aconseguir-ho i, una de les més rellevants, és WordPress i el seu plugin WooCommerce, amb el qual la seva pàgina pot obtenir grans capacitats i facilitats.

  Si vol arribar a un nombre més gran de consumidors i incrementar les seves vendes, tingui una botiga virtual amb WordPress.

  Per què comptar amb una botiga virtual?

  Una ecommerce és un fantàstic aparador digital, obert 24 hores tots els dies de l’any, on pot reflectir l’essència de la seva marca i mostrar els seus productes i serveis sense límit.

  Li dóna la possibilitat d’incrementar exponencialment els seus clients potencials, que són aquells interessats en el que ofereix.

  A més, tot i que inicialment pot semblar-li que la inversió de creació de la seva botiga on-line és quelcom més elevada, no ho és i, el seu manteniment és molt més baix. Tot això amb una repercussió molt més gran i on les seves vendes augmentaran més ràpidament.

  A la seva botiga virtual pot oferir contínuament descomptes, promocions, afegir i treure productes, canviar imatges, tenir el seu disseny al dia, etc. És més, com més activa i optimitzada estigui, serà més atractiva a ulls de Google i la posicionarà millor.

  La seva imatge de marca pot ser més potent i forta, ja que els usuaris, en trobar la seva empresa per internet, els hi dóna a entendre que està actualitzat i els hi ofereix resposta a les seves necessitats, a més de mantenir un contacte constant.

  Li comentem, també, que els seus usuaris poden comprar a la seva ecommerce sense cues, sense esperes i adquirir els seus productes o serveis a qualsevol moment i hora del dia, des de casa. Sens dubte, un dels grans avantatges.

  Tenir, doncs, una botiga virtual, fa que obtingui grans beneficis:

  1. Tindrà el seu negoci disponible permanentment
  2. Reduirà despeses
  3. Tindrà més informació sobre la tipologia de client que li compra i quins són els productes més demandats
  4. No tindrà limitacions geogràfiques
  5. El seu negoci serà més eficient i rendible
  6. Incrementarà la visibilitat de la seva marca
  7. Serà més competent dins el seu sector

  Grans aspectes que faran créixer la seva marca i la seva empresa, a més de fer-la més popular i forta.

  Tant si compta amb una botiga física com no, necessita el suport d’una botiga virtual.

  botiga on-line

  Preguntes freqüents sobre

  Botigues virtuals amb WordPress i WooCommerce

  Per què comptar amb una botiga virtual?

  Una ecommerce és un fantàstic aparador digital, obert 24 hores tots els dies de l’any, on pot reflectir l’essència de la seva marca i mostrar els seus productes i serveis sense límit. Li ofereix un gran ventall de possibilitats.

  En què consisteix WooCommerce?

  És un plugin de Woordpress amb el qual pot crear la seva botiga virtual, ja que compta amb grans possibilitats de configuració. Inclou tot el necessari per vendre per internet.

  WooCommerce és l’opció perfecta per a la seva botiga virtual

  WooCommerce és una opció idònia per la seva botiga virtual. Els seus visitants tindran accés als seus productes i serveis de manera fàcil i podran gestionar les seves compres ràpidament.

  Empresa especialitzada en la creació i manteniment de botigues virtuals

  Si vol tenir una ecommerce o ja la té, però vol que sigui més atractiva i usable i multiplicar les seves vendes, contacti amb Gestinet, experts en creació de botigues virtuals i el seu manteniment.

  En què consisteix WooCommerce?

  Per a poder tenir la millor botiga on-line, ha de comptar amb professionals del sector del màrketing i amb eines digitals que permetin dissenyar-la i oferir funcionalitats als seus usuaris.

  Una de les millors és WordPress, gestor per excel.lència de continguts que, mitjançant el seu plugin WooCommerce, pot tenir una ecommerce professional, amb un disseny web impecable i gran usabilitat.

  Amb WooCommerce pot crear la seva botiga virtual, ja que compta amb grans possibilitats de configuració. Inclou tot el necessari per vendre per internet, des del carret de compra, mètodes de pagament i gestor d’enviaments, pot pujar infinitat de productes, descripcions, imatges, etc.

  Un dels principals avantatges d’aquest plugin de WordPress és la seva facilitat d’ús i les seves grans possibilitats.

  botiga virtual wordpress

  WooCommerce és l’opció perfecta per a la seva botiga virtual

  WooCommerce és una opció idònia per a tenir tot el que ofereix digitalment. Els seus visitants tindran accés als seus productes i serveis de manera fàcil i podran gestionar les seves compres ràpidament, sense entrebancs.

  És molt important tenir una estructura i disseny web adequat, molt intuïtiu, que faciliti els processos. I, tot això, li ho proporciona WooCommerce.

  Li dóna la possibilitat de crear un portal flexible i a la seva mida, totalment compatible amb qualsevol dispositiu i pantalla, quelcom molt important actualment.

  A més, li permet instal.lar altres plugins que facin augmentar la seva capacitat i funcionalitats.

  Hi ha moltes raons per les quals escollir WooCommerce. Les més rellevants són:

  1. Està integrat dins WordPress, gran gestor de continguts: a més de tenir la seva botiga virtual, podrà afegir altres funcions tals com un Blog corporatiu, vídeos, imatges, etc.
  2. És molt senzill d’utilitzar: és possible inserir productes, canviar imatges, escriure contingut sense cap problema.
  3. Fàcil de posicionar a Google: podrà treballar el seu posicionament web de millor manera, gràcies a les eines que disposa el mateix gestor.
  4. La seva botiga es carregarà més ràpidament: els temps de càrrega són molt importants i WooCommerce li ofereix la possibilitat de minimitzar-los.

  Per tant, amb WooCommerce serà més visible als cercadors i la seva empresa tindrà una botiga virtual més fàcil, amena, còmoda i eficient, permetent-li incrementar les seves vendes mes a mes.

  I, per descomptat, aquest plugin li permet connectar totalment les seves xarxes socials i maximitzar la seva repercussió, aspecte imprescindible per tenir més engagement amb el seu públic objectiu.

  botiga virtual woocommerce

  Empresa especialitzada en la creació i manteniment de botigues virtuals

  Si vol tenir una ecommerce o ja la té, però vol que sigui més atractiva i usable i multiplicar les seves vendes, contacti amb Gestinet.

  Som experts en creació i manteniment de botigues virtuals i treballem amb Woordpress i WooCommerce, grans eines del màrketing on-line.

  Contacti amb nosaltres i el seu projecte digital serà tot un èxit.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)