ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Les imatges són importants pel SEO Posicionament Google?

  Posicionament google

  El Posicionament web d’una pàgina no es basa únicament en el contingut que es publica, sino també amb les imatges. Una de les maneres més fàcils d’optimitzar el contingut web es enfocar-ho a trabés de les fotos.

  De fet, el seu pes en quant al SEO cada vegada és major, aportan-hi valor. La raó és que desde el cercador es pot també localitzar imatges. El title de la imatge, el alt, i fins i tot el nom del arxiu hi tenen a veure i permeten tenir un Posicionament google òptim, posicionant-la casi desde el primer dia.

  S’ha pogut comprobar com l’elecció de les imatges adequades fomenta una navegació positiva a l’usuari, fet que es reverteix en un millor Posicionament google. S’aconsegueix que les visites dels usuaris tinguin més durada i augmenta la interactivitat. També són portes d’entrada a altres pàgines, fomentant una navegació més extensa.

  Per a un Posicionament web adequat ha d’estar atent al tamany del arxiu, principalment perquè Google té en compte la velocitat de carga de les pàgines web per el seu rànking al cercador.
  Per tant, es bo assegurar-se que les imatges no interfereixin en la velocitat de carga mitjantçant l’ús d’arxius en format JPG, PNG i GIF.

  Les xarxes socials, també, són un bon mètode de Posicionament web, ja que pot aconseguir compartir-les i fer-les viral dintre i fora de les plataformes.

  És essencial comptar amb una empresa referent en el sector que sigui capaç de portar a terme tots aquests punts obtenint els resultats esperats..

  L’equip professional de Gestinet analitza i confecciona l’estratègia de Posicionament google més adequada i que més s’adapti a les seves necessitats, per tal d’arribar als seus clients i que la seva empresa aconsegueixi els seus objectius.

  5/5 - (48452 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48452 votes)