ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  07/10/2020

  Les imatges són un suport perfecte pel posicionament de la seva pàgina

  posicionament web

  Si vol aconseguir un bon posicionament web, ha d’utilitzar diferents eines on-line i optimitzar-les de tal manera que siguin interessants pels cercadors.

  D’aquesta manera, trobem les imatges i la seva influència en el SEO d’una pàgina o una ecommerce.

  Aquestes poden causar gran impacte i fer que els usuaris estiguin més temps dins una web, incrementant la seva permanència i fent que hi hagi més possibilitats de conversió.

  Google entén que, com major sigui el temps que un visitant estigui dins una pàgina, més interès té i, per tant, li pot atorgar millor posicionament al rànquing.

  A més, a conseqüència de la competència actual digital, és necessari destacar i, gràcies al contingut multimèdia, és possible.

  Les imatges són un complement perfecte pels textos, els reforcen i donen l’impuls necessari.

  Com optimitzar les seves imatges en l’àmbit SEO

  Per guanyar visibilitat a internet gràcies a les seves imatges, cal que aquestes estiguin ben optimitzades. Li mostrem alguns consells per a fer-ho:

  -Esculli les fotos idònies: ha de tenir les millors imatges segons el seu contingut, acord amb els textos.

  -De qualitat: han de tenir la mida i el pes correctes, ja que influeix en el temps de càrrega de la seva pàgina, i ser de qualitat.

  -Úniques: tingui les seves imatges pròpies i no faci servir les que són gratuïtes i es mostren a internet. Si ho fa correctament, donarà una imatge més professional i cuidada.

  -Anomeni-les adequadament: ha d’assignar un nom a la imatge i aquest ha d’estar totalment relacionat amb el contingut del text. Aquest factor és molt important per Google.

  Com veu, tenir les seves imatges optimitzades és molt important per al seu SEO i perquè obtingui més notorietat digital.

  Ha de tenir en compte que, en una estratègia de màrketing on-line, ha de treballar periòdicament el seu posicionament i el disseny de la seva pàgina, ja que Google no descansa i mostra els resultats més atractius i interessants.

  Si vol mantenir la seva web constantment actualitzada i amb una imatge impecable, compti amb Gestinet.

  Som líders en posicionament web Barcelona i experts en el sector. Elaborem estratègies a mida i adaptades cada empresa i necessitat.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i li oferirem un servei i suport professional.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post