ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  22/02/2018

  El Linkbuilding segueix amb força com a paràmetre SEO important en el posicionament web

  Linkbuilding Posicionament Web

  Està clar i és evident, a Google el Linkbuilding no passa de moda, tot el contrari, Google segueix valorant molt positivament els enllaços externs a la seva pàgina web, reforçant i millorant els resultats de posicionament Google.

  L’expresió “quant més, millor” obviament aquí no es pot aplicar. La quantitat d’enllaços externs està perdent rellevància dins Google. La millor estratègia Linkbuilding és la d’aconseguir enllaços de qualitat a la seva pàgina web, per davant de la quantitat. És millor que una pàgina web amb gran popularitat i autoritat de domini apunti a la seva pàgina web, que tenir un gran volum d’enllaços en directoris de poca rellevància. També cal remarcar en aquest sentit que, escriure un comentari en un blog extern amb un enllaç directe a la seva pàgina web, no farà millorar el seu posicionament web dins Google, abans potser si, però ara ja no funciona aquesta tàctica. Cal crear contingut útil, original i interessant pels usuaris, per a provocar que les pàgines web externes l’enllacin de forma natural i intencionada, d’aquesta forma Google si el premiarà en el seu posicionament SEO.

  Posi’s en contacte amb nosaltres per a obtenir més informació sobre el nostre servei Linkbuilding Gestinet i el nostre potent servei de posicionament web.

  5/5 - (48392 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48392 votes)