He llegit i accepto la Política de privacitat


Linkedin com a estratègia de posicionament web

General|

Linkedin és la xarxa social professional més utilitzada i, per tant, cal aprofitar tot el seu potencial. Si vostè compta amb una empresa, és necessari estar-hi present i, realitzant una bona estratègia amb tècniques de posicionament web, millorarà la seva visibilitat.

Gràcies a Linkedin pot accedir a nous clients, inversors, així com conèixer altres professionals del seu sector. Sempre s’ha de tenir en compte la competència i, amb aquesta eina, pot fer-ho.

És essencial, tanmateix, cercar la seva diferenciació dins de Linkedin per tal d’obtenir millor posicionament. Aquesta xarxa social funciona com un cercador amb l’objectiu de trobar i ser trobat, amb tots els avantatges que això implica. És un fantàstic aparador on mostrar els seus productes o serveis, inclús on mostrar-se a un mateix davant el sector.

Per a fer-ho, cal optimitzar el seu compte i treure-li el màxim profit, obtenint més i millor visibilitat, portant a cap tècniques de posicionament web:

Imatge del perfil: és imprescindible tenir una bona foto al seu perfil, ja que dóna més confiança, credibilitat i professionalitat.

Actualitzacions: és un dels aspectes més rellevants de la xarxa social. Tenir el seu compte al dia implica més rellevància i posicionament. Igualment, les seves dades sempre han d’estar actualitzades, com el seu telèfon, email, enllaços a altres xarxes socials, etc.

Breu descripció del seu perfil: és on pot escriure sobre vostè, les seves virtuts, qualitats, habilitats i característiques. En aquesta àrea pot emfatitzar les seves paraules clau.

Paraules clau: com hem comentat, ha d’utilitzar les seves keywords dins els seus textos per adquirir més notorietat a la xarxa.

Interactuació: és essencial les relacions amb altres contactes, no només per a conèixer altres persones del seu sector, sinó perquè també li donarà més rellevància.

Tingui present aquests punts i el seu perfil de Linkedin obtindrà més i millor visibilitat. En una estratègia de màrketing on-line s’han de tenir en compte molts canals de comunicació i, entre altres, Linkedin. Tots ells i altres aspectes influeixen en el seu posicionament web.

A Gestinet confeccionem estratègies a mida segons cada empresa i cada necessitat, enfocades a obtenir notorietat a internet, així com una òptima imatge de marca. Posi’s en contacte amb nosaltres, ja que som líders en posicionament web Barcelona, i el seu projecte serà un èxit.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5