ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  30/05/2019

  Linkedin com a estratègia de posicionament web

  posicionament web

  Linkedin és la xarxa social professional més utilitzada i, per tant, cal aprofitar tot el seu potencial. Si vostè compta amb una empresa, és necessari estar-hi present i, realitzant una bona estratègia amb tècniques de posicionament web, millorarà la seva visibilitat.

  Gràcies a Linkedin pot accedir a nous clients, inversors, així com conèixer altres professionals del seu sector. Sempre s’ha de tenir en compte la competència i, amb aquesta eina, pot fer-ho.

  És essencial, tanmateix, cercar la seva diferenciació dins de Linkedin per tal d’obtenir millor posicionament. Aquesta xarxa social funciona com un cercador amb l’objectiu de trobar i ser trobat, amb tots els avantatges que això implica. És un fantàstic aparador on mostrar els seus productes o serveis, inclús on mostrar-se a un mateix davant el sector.

  Per a fer-ho, cal optimitzar el seu compte i treure-li el màxim profit, obtenint més i millor visibilitat, portant a cap tècniques de posicionament web:

  Imatge del perfil: és imprescindible tenir una bona foto al seu perfil, ja que dóna més confiança, credibilitat i professionalitat.

  Actualitzacions: és un dels aspectes més rellevants de la xarxa social. Tenir el seu compte al dia implica més rellevància i posicionament. Igualment, les seves dades sempre han d’estar actualitzades, com el seu telèfon, email, enllaços a altres xarxes socials, etc.

  Breu descripció del seu perfil: és on pot escriure sobre vostè, les seves virtuts, qualitats, habilitats i característiques. En aquesta àrea pot emfatitzar les seves paraules clau.

  Paraules clau: com hem comentat, ha d’utilitzar les seves keywords dins els seus textos per adquirir més notorietat a la xarxa.

  Interactuació: és essencial les relacions amb altres contactes, no només per a conèixer altres persones del seu sector, sinó perquè també li donarà més rellevància.

  Tingui present aquests punts i el seu perfil de Linkedin obtindrà més i millor visibilitat. En una estratègia de màrketing on-line s’han de tenir en compte molts canals de comunicació i, entre altres, Linkedin. Tots ells i altres aspectes influeixen en el seu posicionament web.

  A Gestinet confeccionem estratègies a mida segons cada empresa i cada necessitat, enfocades a obtenir notorietat a internet, així com una òptima imatge de marca. Posi’s en contacte amb nosaltres, ja que som líders en posicionament web Barcelona, i el seu projecte serà un èxit.

  5/5 - (49092 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49092 votes)