ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Linkedin per millorar el seu posicionament Google

  Posicionament google

  Linkedin és la xarxa social empresarial amb més èxit, tant per cercar nous candidats de treball com perquè nous clients el trobin.

  Per tant, és necessari tenir el seu perfil optimitzat, guanyar visibilitat i que afecti positivament al posicionament Google del seu negoci.

  A més, Linkedin és una eina de networking imprescindible i li pot oferir noves possibilitats d’inversió, conèixer professionals i, en definitiva, connectar-lo amb experts i públic objectiu del seu sector.

  Si vol incrementar la seva visibilitat a Linkedin i que el seu posicionament web augmenti considerablement, ha d’aplicar tècniques que l’ajudaran a obtenir més i millor presència als cercadors. Algunes d’elles són:

  Optimitzar la seva foto: comptar amb una bona imatge al seu perfil de Linkedin és el primer pas. Genera confiança, professionalitat i sensació de comunicació més personal.

  Completar el seu perfil: empleni tots els apartats del seu perfil i donarà seguretat, especialment als clients.

  Escollir les keywords: és necessari escollir les paraules clau relacionades amb el seu àmbit per les quals vol ser trobat tant per altres professionals com pel públic en general.

  Actualitzar constantment: tant el seu perfil professional com el contingut publicat a Linkedin, l’ha d’actualitzar periòdicament.

  És essencial la interacció regular amb els seus contactes per tal de guanyar rellevància i importància amb altres usuaris del seu sector.

  Ampliar la seva xarxa de contactes: Linkedin és la millor xarxa social per contactar amb amics i companys mantenint separades la seva vida laboral i social. És necessari tenir el màxim de contactes per tal d’expandir el seu compte i tenir més repercussió.

  A més, és important pertànyer a més grups a Linkedin, ja que, no només l’ajudarà a tenir més contactes, sinó que millorarà la seva aparició als cercadors.

  Associar treballadors amb el seu perfil d’empresa: per tal de crear una comunitat més gran, els seus treballadors poden associar-se al seu negoci.

  URL i descripcions: gràcies a la creació d’una URL a Linkedin personalitzada, els seus contactes el trobaran fàcilment. I, millorant les descripcions del seu perfil professional, fomentarà la seva aparició als motors de cerca.

  Compartir a altres xarxes socials: comparteixi sempre les actualitzacions professionals a totes les xarxes on tingui presència.

  Si vol comptar amb la màxima visibilitats als cercadors i tenir un posicionament web òptim de la seva empresa, tingui al seu costat professionals que li indiquin quina estratègia és la més adequada.

  A Gestinet som experts en posicionament Google Barcelona i elaborem estratègies a mida segons cada sector i empresa, incloent-hi les xarxes socials necessàries per a maximitzar la rellevància on-line i que estigui sempre a les millors posicions als cercadors.

  5/5 - (48894 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48894 votes)