ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  18/12/2018

  Claus per a una òptima logística de les botigues virtuals

  Botigues virtuals

  Avui en dia comprar a través de les botigues virtuals és una bona opció, perquè ofereixen grans avantatges, des de poder comprar en qualsevol moment a poder rebre la comanda a domicili.

  Per això, si vostè compta amb una ecommerce, ha de cuidar tots els detalls per tal que els seus clients tinguin una bona experiència. No servirà de res si, a través de la seva pàgina, els usuaris no poden realitzar la seva compra o queden descontents en rebre-la. Un dels aspectes més essencials i determinants per a l’èxit d’una botiga virtual és la logística dels enviaments.

  La importància de la logística és la capacitat d’atendre la demanda d’un negoci gràcies als mitjans disponibles per tal d’oferir als seus usuaris un servei qualitatiu. És, per tant, una de les grans fites de les empreses on-line i que repercuteix directament en les seves vendes i en si un client repetirà o no la compra en la seva web.

  Existeixen factors que els consumidors valoren positivament a l’hora de comprar en una botiga virtual. Aquests són la disponibilitat dels productes escollits, és a dir, si hi ha estoc; els terminis d’entrega de les comandes, valorant especialment la rapidesa d’aquests; la possibilitat d’escollir on i a quina hora rebre la compra i la resolució de possibles incidències, degut que és habitual trobar-se amb devolucions, enviaments malmesos, etc.

  A més, els clients els hi agrada tenir el seguiment del seu enviament controlat. La traçabilitat és un aspecte clau que moltes empreses on-line tenen en compte i ofereixen als seus usuaris informació constant d’on està en cada moment la seva compra: si ja ha sortit del magatzem, si es troba en camí, si el rebrà en 24 h, etc.

  Portant a cap aquestes claus a la seva botiga virtual podrà obtenir l’èxit esperat. A més, incrementarà la bona imatge de la seva marca i la bona percepció que tenen els clients de la seva web.

  Tingui en compte que, en les botigues virtuals, un cop hagi portat el màxim de tràfic cap a la seva pàgina gràcies al posicionament web, és important tenir una atenció al client excel.lent i una òptima logística li ho pot oferir.

  5/5 - (48834 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48834 votes)