ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La importància del logotip en el disseny web d’una pàgina

  Disseny web

  En el disseny web d’una pàgina cal cuidar tots els detalls i la imatge de marca n’és un d’ells. El branding engloba molts aspectes, com el logotip d’una empresa.

  Quan es tracta de la creació d’un logotip per a una marca, ha de tenir present molts factors. Entre ells, quin és el seu públic objectiu, la seva competència, a través de quins mitjans es donarà conèixer, els seus colors corporatius, etc.

  Si compta amb una web o amb una botiga virtual, el disseny del seu logotip ha de tenir unes característiques per tal de cridar l’atenció i que els usuaris se sentin identificats. El logotip ha d’estar a la seva capçalera on-line i desvetlla l’essència del seu projecte digital. És un element poderós que pot fer que els seus visitants recordin la seva web i li donin més rellevància davant la seva competència.

  El seu logotip és la seva carta de presentació i transmet els seus valors, així com la seva professionalitat. A més, la seva imatge corporativa és decisiva a l’hora de comprar o no a través de la seva pàgina.

  Per tant, el disseny del seu logotip ha de tenir un equilibri entre l’essència de la seva marca i el que ofereix.

  Li mostrem algunes característiques de com ha de ser el seu logotip:

  -Acord amb el seu públic objectiu.
  -Fidel als colors corporatius.
  -Amb tipografia entenedora i llegible.
  -Senzill i amb pocs elements decoratius.
  -Fàcil de recordar.
  -Identificable vers la competència.
  -Únic i original 100%.
  -Atractiu per al seu públic objectiu.
  -Atemporal i adaptable a diferents formats de disseny gràfic i web.

  Si el seu logotip compta amb aquestes característiques, la seva imatge de marca se’n veurà beneficiada. A més, un bon disseny de logotip fomenta la confiança i credibilitat als usuaris i, per tant, augmentaran les visites i conversions a la seva web.

  Per a tenir un òptim assessorament en el seu projecte on-line i una estratègia de màrketing digital adequada per a vostè, contacti amb Gestinet.

  Som experts en campanyes de màrketing i la seva aplicació, així com amb el millor disseny web per a la seva empresa.

  A més, som empresa referent en posicionament Google Barcelona i propiciarem que la seva marca obtingui la màxima visibilitat als cercadors.

  5/5 - (48942 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48942 votes)