ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Beneficis d’incorporar un lookbook al seu disseny web

  Disseny web

  En qualsevol estratègia de màrketing on-line, el disseny web juga un paper rellevant, ja que forma part de la seva imatge de marca, la percepció que tindran els usuaris de la seva empresa i afectarà directament a les seves vendes.

  Per a un bon disseny web, doncs, s’han de cuidar tots els detalls i, el contingut multimèdia té gran presència. Les imatges tenen molta importància i protagonisme.

  Especialment a les botigues virtuals de moda, les fotografies provoquen moltes sensacions i són determinants a l’hora que els usuaris els hi cridi l’atenció i prenguin la decisió de comprar o no.

  Fins fa poc, el disseny web de les pàgines relacionades amb la roba, complements i calçat es limitaven a mostrar els seus productes de manera única, per categories. Però, tot i ser important que cada peça incorpori una foto individualitzada, és essencial comptar amb imatges més globals que mostrin la línia d’estil de la marca i que la peça seleccionada estigui conjuntada. Així, s’incrementa potencialment la venda creuada.

  Una excel.lent opció per tal de tenir fotografies més generals de les seves col.leccions, és tenir un lookbook. Gràcies a aquests, els clients reben informació de com combinar la roba i complements i, per tant, es fan a la idea del conjunt total.
  Els usuaris poden comprovar la versatilitat que poden tenir les peces que els hi han agradat.

  Per tant, la funció principal d’un lookbook d’una botiga digital és reafirmar la identitat d’una marca, per ressaltar sobre la competència, mostrar amb més detall els seus productes i exposar com queden posats. Els usuaris, al veure-ho integrat en un conjunt, solen interessar-se més pel producte i inclús veuen la possibilitat de combinar-ho amb roba o complements que poden tenir a casa.

  Si compta amb una ecommerce, tenir un lookbook de les seves col.leccions, és una òptima opció que li donarà grans beneficis, especialment econòmics i d’imatge corporativa.

  Per a integrar tots els elements en un disseny web, així com elaborar la millor estratègia on-line destinada a obtenir visibilitat a internet, confiï en Gestinet. Som experts en assessorament i confecció de projectes digitals i, a més, li oferim la possibilitat d’obtenir la millor posició als cercadors gràcies a la nostra gran experiència en posicionament web.

  5/5 - (48976 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48976 votes)