ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Un bon manteniment l’aconsellarà sobre els correus maliciosos

  manteniment informàtic

  El manteniment informàtic no només repara les seves incidències o preveu possibles avaries informàtiques, sinó que també vetlla per la seva seguretat.

  A més d’instal.lar i actualitzar periòdicament els seus antivirus i firewalls, que tenen com a objectiu protegir els seus dispositius, li ofereix consells per estar sempre alerta sobre els virus existents o com procedir en cas de rebre correu electrònic que desconegui la seva procedència o, simplement, li ofereix informació rellevant de com solen ser aquest tipus d’e-mail perquè els eviti i, sobretot, no obrir els seus enllaços.

  Pensi que el nombre de correus maliciosos augmenta any rere any i, per tant, ha de prendre precaucions, ja que podrien afectar a la seva empresa. Aquests e-mails tenen per objectiu aprofitar-se del desconeixement de la persona que els rep o de la voluntat de saber més informació clicant en el seu enllaç, en aquest cas, maliciós. La majoria de vegades la seva finalitat és aconseguir dades personals, majoritàriament bancàries i els comptes de correu dels seus contactes.

  El manteniment informàtic li ofereix algunes pautes a seguir en cas de rebre algun correu d’aquestes característiques, com evitar respondre, no clicar als enllaços ni descarregar qualsevol arxiu adjunt, etc. Si ho fa, el seu ordinador o altre dispositiu es podria infectar per qualsevol virus o prendre-li informació, entre altres.

  Hi ha molts tipus de correu maliciós, i alguns en són:

  Phishing: la seva finalitat és suplantar la identitat de l’usuari i robar-li informació, especialment de les xarxes socials o de les entitats bancàries.

  Scam: són e-mails que tenen la tasca de defraudar a les seves víctimes, oferint-los productes o serveis inexistents. Normalment demanen diners per poder adquirir-los. Poden ser premis de loteria, herències, ofertes de treball, suposades accions solidàries, etc.

  Hoax: són notícies fictícies que criden molt l’atenció als usuaris i solen fer-se virals. Poden ser promeses sobre riqueses o també referents a donacions i solidaritat ciutadana, totes elles fraudulentes. L’objectiu principal d’aquest és la propagació al màxim d’usuaris possibles.

  Malware: són virus que solen vindre a través d’arxius adjunts en un correu i poden robar informació dels contactes i fer-los públics, fer captures de l’ordinador, pantalla o webcam i no tenir accés a l’equip, etc.

  Segueixi sempre els consells del seu manteniment informàtic i no obri e-mails que desconegui la identitat de la seva procedència.

  A Gestinet oferim la millor consultoria i manteniment per als seus equips informàtics. Posi’s en contacte amb nosaltres i rebrà un assessorament professional i de qualitat.

  5/5 - (49268 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49268 votes)