ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Manteniment de sistemes informàtics per a empreses

  manteniment informatic empreses

  Avui dia, els sistemes informàtics són presents en totes les empreses, tant per a gestionar la seva organització com per a proporcionar els seus serveis. Això obliga les empreses a mantenir els seus equips en un estat òptim i, per tant, és de gran importància comptar amb un equip de manteniment sistemes informàtics expert.

  Gràcies a aquest suport, pot estalviar temps i diners, ja que, en tenir la seguretat que el seu sistema funciona correctament, sense haver de fer reparacions constants o canviar-les per una versió més recent, podrà tenir més temps per a centrar-se en el seu negoci.

  manteniment sistemes informàtics

   

  Contractar un equip de manteniment informàtic és una aposta segura

  El manteniment informàtic abasta totes les accions de manteniment internes i externes que garanteixen el correcte funcionament de l’equip, tant de hardware com de software, i li proporcionen un major temps de vida útil. Aquestes accions s’han de realitzar regularment, per a obtenir els millors resultats.

  Contractar un equip de manteniment informàtic és una aposta segura. És invertir en el correcte funcionament dels seus equips, a més de tenir la seguretat que aquests continuaran funcionant bé durant molt de temps.

  Entre les funcions d’un especialista de manteniment informàtic es troba:

  • Anticipar-se i evitar possibles fallades futures.
  • Avaluar l’estat de l’equip mitjançant diagnòstics de software.
  • Procurar un ambient òptim per al bon funcionament de l’equip.
  • Realitzar accions de manteniment físic per als dispositius.
  • Realitzar reparacions o substitucions de components quan realment és necessari.
  • Avaluar les causes de fallada perquè no tornin a repetir-se.
  • Realitzar modificacions de software per a ajustar-ho a les necessitats de l’empresa.

  A algunes persones els pot semblar costós contractar un equip de manteniment, perquè és una tasca que es duu a terme periòdicament, però com ja hem dit abans, això és una inversió que li suposarà enormes beneficis, com:

  • Tindrà la seguretat que qualsevol imprevist estarà resolt el més ràpid possible.
  • La seva empresa estarà al dia amb les noves tecnologies.
  • Podrà estar segur que el seu equip estarà protegit davant qualsevol fallada i que sempre disposarà d’una còpia de seguretat.
  • Comptarà amb assessorament professional, per a la seva empresa.
  • Hi haurà un augment de la vida útil del seu equip.
  • Podrà prevenir pèrdues d’informació, gràcies a les còpies de seguretat.
  • La seva seguretat millorarà, gràcies a l’eliminació de malware, a més de la instal·lació i actualització d’antivirus i firewalls.

  contractar manteniment informàtic

   

  Preguntes freqüents sobre

  Manteniment de sistemes informàtics per a empreses

  Contractar un equip de manteniment informàtic és una aposta segura

  Contractar un equip de manteniment informàtic és una aposta segura. És invertir en el correcte funcionament dels seus equips, a més de tenir la seguretat que aquests continuaran funcionant bé durant molt de temps.

  Servei de suport i manteniment

  És molt important arreglar qualsevol problema informàtic en el menor temps possible, per a evitar retards o el descontentament dels clients. En l’actualitat, aquests serveis es poden realitzar tant de manera física com en remot, la qual cosa agilitza bastant el procés de solució de problemes.
  Comptant amb un bon equip de suport, podrà estar tranquil sabent que totes les seves necessitats estaran cobertes, i que mai estarà sol davant una crisi.

  On pot aconseguir ajuda informàtica?

  A Gestinet, som líders en tot el que es refereix a suport i manteniment informàtic, i comptem amb 25 anys sent referents a donar serveis informàtics de qualitat.

  Servei de suport i manteniment

  És molt important arreglar qualsevol problema informàtic en el menor temps possible, per a evitar retards o el descontentament dels clients.

  En l’actualitat, aquests serveis es poden realitzar tant de manera física com en remot, la qual cosa agilitza bastant el procés de solució de problemes.

  Comptant amb un bon equip de suport informàtic, podrà estar tranquil sabent que totes les seves necessitats estaran cobertes, i que mai estarà sol davant una crisi.

  Els beneficis de comptar amb el nostre equip de suport són els següents:

  • Atenció immediata: Els nostres experts estan disponibles per a resoldre dubtes en qualsevol moment.

  • Ràpida resolució de problemes: Disposem de servei remot, només amb una trucada tindrà als nostres tècnics a la seva disposició. També comptem amb un servei físic, per si fos necessari traslladar-se.

  • Reducció de despeses: Gràcies al bon manteniment dels seus equips, no haurà de canviar-los o reparar-los contínuament, la qual cosa li suposarà un estalvi de temps i diners.

  • Equip extern: Com disposarà d’un equip extern, els seus empleats podran centrar-se en la feina de casa sense haver de perdre temps tractant d’arreglar problemes informàtics, a més al no tenir una plantilla fixa per al manteniment, podrà estalviar bastant diners.

  • Equip actualitzat: La instal·lació i l’equip de hardware i software es faran per un equip professional qualificat, que s’encarregarà de tenir el sistema sempre actualitzat i funcionant a ple rendiment.

  • Prevenció: Un dels serveis més importants és la prevenció d’errors, que, mitjançant anàlisis i diagnòstics de software, podran anticipar-se a possibles fallades futures.

  • Historial d’errors: Gràcies a l’historial d’errors, es pot fer un seguiment d’errors passats per a veure patrons i evitar que aquests tornin a ocórrer.

  • Equip expert: Com a equip expert, sabem que cada empresa té les seves pròpies necessitats. Comptem amb professionals especialitzats en diferents camps, capaços de donar-li una solució a mesura sigui com sigui el cas.

  • Servei de substitució i reparació: En cas de ser necessari, també disposem d’un servei de reparació i substitució.

  empresa suport manteniment informatic

   

  On pot aconseguir ajuda informàtica?

  Hem vist els grans beneficis de comptar amb un servei informàtic professional, com tenir la seguretat que el seu equip estarà en bones mans, l’augment de la vida útil dels equips i la ràpida detecció i resolució de problemes.

  Si s’està plantejant contractar un equip de manteniment i suport informàtic, perquè encara no disposa d’un o desitja millorar el que ja té, Gestinet és la solució per a vostè.

  Som líders en tot el que es refereix a suport i manteniment informàtic, i comptem amb 25 anys sent referents a donar serveis informàtics de qualitat.

  Compti amb Gestinet, posem a la seva disposició a una plantilla pròpia, professional i qualificada. Resoldrem tots els seus dubtes.

   

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)