ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El manteniment de tots els seus equips informàtics, inclosos els perifèrics

  manteniment informàtic

  A més dels ordinadors, el manteniment informàtic té cura dels perifèrics, que són tots aquells dispositius externs als equips i que permeten l’entrada i sortida d’informació i emmagatzemen dades.

  Els perifèrics són imprescindibles i, per tant, cal que sempre estiguin en bon estat. Per això, un òptim servei informàtic controla que siguin funcionals i que puguin utilitzar-se correctament.

  Aquests poden ser teclats, ratolins, escàners, impressores, càmeres web, micròfons, discs durs, memòries portàtils, etc. Com veu, són aparells essencials per a desenvolupar el dia a dia laboral i fer que un ordinador pugui portar a cap totes les seves tasques.

  Ha de tenir en compte que els perifèrics necessiten una neteja periòdica, ja que pateixen acumulació de pols. Els teclats en són un bon exemple. Són dispositius que poden passar per moltes mans i tendeixen a embrutar-se, dificultant el seu bon rendiment.

  Igualment succeeix amb les impressores, a causa del canvi constant de consumibles i si gaudeixen o no d’un ús correcte.

  En cas que els perifèrics no estiguin en òptimes condicions, pot afectar a la rendibilitat d’una empresa. Pensi que, tenir un ordinador parat perquè el ratolí o l’escàner està espatllat, pot fer que el seu negoci endarrereixi feina i no pugui donar atenció als seus usuaris, a més que els seus treballadors perdran temps laboral en intentar resoldre les incidències.

  La millor manera d’evitar-ho, és tenir al seu costat a un suport informàtic professional que vetlli perquè tots els seus ordinadors i perifèrics estiguin al 100%, de la mateixa manera que cuidi la seva seguretat digital i ofereixi protecció mitjançant les eines adequades.

  Confiï en Gestinet, líders en manteniment informàtic Barcelona

  A Gestinet som empresa referent en el sector i experts en realitzar manteniments a mida i adaptats a cada empresa i necessitat.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i podrà comprovar com els seus equips informàtics allarguen la seva vida útil i sempre estan en bon estat.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post