ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Manteniment i suport informàtic per a empreses

  manteniment informàtic

  Patir incidències de caràcter tecnològic provoca grans perjudicis en un negoci i, inclús, haver d’aturar la seva activitat laboral fins que el problema o avaria pugui resoldre’s. Per això és tan important comptar amb un manteniment i suport informàtic per empreses, que garanteixi la seva operativitat en tot moment.

  Per tal de desenvolupar i gestionar correctament una corporació, cal comptar amb diferents ordinadors i altres equips informàtics i, la millor manera de treure el màxim profit, és tenir un manteniment informàtic professional.

  És un suport que l’ajudarà a tenir les millors eines tecnològiques i que aquestes gaudeixin sempre de bones condicions, a més que la seva seguretat digital estarà assegurada.

  En aquest post li remarquem la gran importància del manteniment informàtic dins una empresa i quina és la seva repercussió.

  Què és el manteniment informàtic?

  El manteniment d’ordinadors i altres equips informàtics és aquell que consisteix en la realització de diferents accions que garanteixen un òptim funcionament dels sistemes, tant de software com de hardware.

  En una corporació, comptar amb aquest servei professional, cada vegada és més determinant, degut a la gran dependència actual dels elements tecnològics.
  Un petit problema informàtic pot ocasionar greus entrebancs, a més de poder perdre dades confidencials i que aquestes acabin en mans de tercers.

  Un dels principals objectius del suport i manteniment és que tots els dispositius estiguin en plena operativitat el major temps possible, de manera eficaç i amb seguretat.

  Hi ha diferents tipus de manteniment informàtic: el preventiu, correctiu i predictiu.

  El manteniment informàtic preventiu consisteix en l’aplicació de diversos procediments que ajuden a minimitzar les possibles avaries i descobrir problemes en una fase més inicial. És l’idoni per allargar la vida útil dels equips, així que és perfecte per a les empreses.

  En segon lloc, trobem el manteniment informàtic correctiu, que tracta de donar la millor solució quan existeix una incidència, la qual no s’ha pogut preveure amb anterioritat. En aquest cas, és molt important esbrinar el perquè de l’avaria, amb la finalitat d’evitar que torni a succeir en un futur.

  I, per últim, el manteniment informàtic predictiu es porta a cap mitjançant eines de diagnosi, per tal de detectar errors. Gràcies als resultats obtinguts, es poden prendre solucions relacionades amb la substitució d’equips, components, peces, etc. Aquest suport afavoreix la rendibilitat del sistema i estalvia temps i diners.

  suport informàtic

   

  Preguntes freqüents sobre

  Manteniment i suport informàtic per a empreses

  Què és el manteniment informàtic?

  El manteniment informàtic consisteix en la realització de diferents accions que garanteixen un òptim funcionament dels sistemes, tant de software com de hardware. Comptar amb aquest servei professional, cada vegada és més determinant, degut a la gran dependència actual dels elements tecnològics.

  Funcions de suport informàtic determinants per a una empresa

  El manteniment informàtic realitza diferents actuacions. Les seves funcions són molt àmplies, tals com donar la millor atenció als usuaris, registrar i fer un seguiment de les avaries, reparar-les, configurar comptes, oferir un assessorament integral, realitzar còpies de seguretat, etc.

  Motius per comptar amb manteniment dels seus ordinadors

  Existeixen moltes raons per les quals un negoci ha de tenir al seu costat manteniment informàtic. Trobem que els sistemes operatius i els programes requereixen actualitzacions constants, que és necessari dotar a un negoci d’una infraestructura informàtica forta i competitiva, que periòdicament s’han de reemplaçar components i peces, així com resoldre avaries i que és important atendre les necessitats dels usuaris i oferir-los una bona atenció que, sens dubte, ajuda a créixer al negoci.

  Empresa especialitzada en suport informàtic per a empreses

  El manteniment informàtic és clau dins la seva empresa i el millor suport que pot tenir. Contacti amb Gestinet i ens adaptarem a les seves necessitats i farem que el seu negoci sigui segur, productiu i eficient.

  Funcions de suport informàtic determinants per a una empresa

  El manteniment informàtic, doncs, realitza diferents actuacions. Les seves funcions són molt àmplies i els hi mostrem a continuació:

  1. Atenció als usuaris: els tècnics informàtics sempre estan a l’abast de l’empresa en qüestió, per tal de resoldre dubtes, realitzar peticions, gestionar incidències, etc.
  2. Registre d’avaries: qualsevol entrebanc queda completament registrat i resolt al més aviat possible.
  3. Seguiment de tots els processos: gràcies al manteniment informàtic, una empresa compta amb un seguiment integral de l’estat dels seus sistemes.
  4. Instal.lació i configuració de programes: és necessari que tots els programes estiguin instal.lats i actualitzats correctament.
  5. Diagnosi constant: és un suport complet que compta amb eines de control per a obtenir la màxima rendibilitat.
  6. Reparacions: en cas d’avaries, es resolen ràpidament.
  7. Assessorament: les empreses compten amb el millor assessorament i orientació en l’àmbit tecnològic.
  8. Configuració de comptes: tant de perfils, correus electrònics, contrasenyes, etc. Sempre amb seguretat i protecció.
  9. Còpies de seguretat: essencials per mantenir totes les dades sota protecció.

  Totes aquestes actuacions i accions són necessàries per a una empresa i perquè pugui gaudir d’equips informàtics potents, en bon estat i 100% funcionals.

  serveis manteniment informàtic

   

  Motius per comptar amb manteniment dels seus ordinadors

  Així doncs, existeixen moltes raons per les quals un negoci ha de tenir al seu costat un servei de suport i manteniment informàtic professional:

  1. Els sistemes operatius i els programes requereixen actualitzacions constants
  2. És necessari dotar a un negoci d’una infraestructura informàtica forta i competitiva
  3. Periòdicament, s’han de reemplaçar components i peces, així com resoldre avaries
  4. És important atendre les necessitats dels usuaris i oferir-los una bona atenció que, sens dubte, ajuda a créixer al negoci
  5. La seguretat és primordial en aquest entorn tan vulnerable
  6. S’obté el millor assessorament tecnològic
  7. Les incidències no afecten el bon funcionament de l’empresa

  I, per últim, comentar-li que el manteniment informàtic fa que un negoci no arrossegui problemes d’aquesta índole durant mesos. Ben al contrari. És un suport que posa les millors mesures per tal de poder resoldre avaries sense entrebancs.

  manteniment ordinadors

   

  Empresa especialitzada en suport informàtic per a empreses

  El manteniment informàtic és clau dins la seva empresa i el millor suport que pot tenir.

  Contacti amb Gestinet i ens adaptarem a les seves necessitats i farem que el seu negoci sigui segur, productiu i eficient.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post