ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Manteniment i suport informàtic per a protegir de ciberatacs a empreses

  manteniment informàtic

  Gràcies al manteniment informàtic, s’obté la millor protecció enfront de ciberatacs, ja que es tracta d’un suport professional que adopta les mesures necessàries per a fer-los front.

  Qualsevol empresa pot sofrir aquests problemes (com el hackeig dels seus comptes, la suplantació d’identitat o el robatori de les seves contrasenyes i dades) amb totes les seves conseqüències, així que el millor és comptar amb experts del sector que li ofereixin protecció i seguretat digital.

  Existeixen diferents dades sobre aquest tema. I és que l’any passat, més d’un 50% d’empreses van sofrir alguna forma de ciberatac, xifra en augment respecte a l’exercici anterior.

  Altres dades rellevants són que, únicament el 40% de negocis, controla els nivells de seguretat, i una de cada quatre coneix la seva vulnerabilitat digital.

  Tot això, sumat als greus perjudicis que produeixen aquests atacs, fa que sigui necessari comptar amb el millor manteniment i suport informàtic, pel fet que proporciona el millor mitjà de defensa.

  La ciberseguretat té per objectiu oferir seguretat dels sistemes davant d’amenaces com malware, ransomware i filtracions de dades. Tenir un òptim nivell de ciberseguretat, permet evitar el robatori d’informació i augmentar el nivell de confiança dels clients.

  Cal dir que l’enorme evolució tecnològica és molt positiva en diferents aspectes, encara que no tant en l’àmbit de la intrusió digital. Aquest desenvolupament és aprofitat pels pirates informàtics, els quals empren noves eines i innovacions tecnològiques per a atacar a les empreses.

  suport informàtic

   

  Què és un ciberatac?

  Un ciberatac es defineix com una intrusió o entrada no desitjada que té com a finalitat travessar la seguretat de les empreses, amb motiu del robatori o sostracció de dades, alterar els sistemes informàtics, exposar la informació (especialment la confidencial) o destruir tot el que estigui en els seus arxius. A més, un ciberatac pot voler parar l’activitat econòmica d’una organització, mitjançant la irrupció dels processos i operacions automatitzades.

  Per això, un manteniment informàtic capaç d’oferir la millor seguretat, s’encarrega que les empreses obtinguin els millors nivells de protecció digital i que aquests atacs no es produeixin.

  Fins i tot existeixen ciberatacs categoritzats com a criminals, on els pirates informàtics volen obtenir guanys econòmics, o els categoritzats com a espionatge, on busquen informació per a posar en dubte a l’empresa en qüestió en el sector i treure un avantatge competitiu.

  Així doncs, l’impacte dels ciberatacs a les empreses és enorme. Trobem el financer, on es demanen grans quantitats de diners a canvi de la informació sostreta i on es perden ingressos econòmics per la parada de l’activitat o producció (els serveis no estan accessibles pels clients) i l’impacte per la disminució de la reputació i imatge d’empresa.

  Pensi que els clients que abans podrien confiar en l’empresa i en la protecció de les seves dades, ara ja no ho fan. És una qüestió de confiança.

  manteniment sistemes informàtics

   

  Preguntes freqüents sobre

  Manteniment i suport informàtic per a protegir de ciberatacs a empreses

  Què és un ciberatac?

  Un ciberatac és una intrusió o entrada no desitjada que té com a finalitat travessar la seguretat de les empreses, amb motiu del robatori o sostracció de dades, alterar els sistemes informàtics, exposar la informació o destruir tot el que estigui en els seus arxius.

  Com protegir una empresa de ciberatacs?

  El més important és tenir un suport informàtic professional, capaç d’oferir la màxima seguretat d’un dels principals actius, la informació. Aquest mantindrà les seves dades en el núvol, actualitzarà els seus sistemes, restringirà els accessos i disposarà de còpies de seguretat periòdiques, a més que comptarà amb Firewalls, software de seguretat imprescindible.

  Empresa de manteniment i suport informàtic experta en seguretat digital

  Gestinet és una empresa experta a oferir el millor manteniment i suport informàtic, especialitzat a aconseguir la màxima protecció en els equips, xarxes i sistemes informàtics. Contacti amb nosaltres i demani’ns més informació.

  Com protegir una empresa de ciberatacs?

  I, com es pot protegir un negoci d’aquests atacs digitals?

  El més important és tenir un suport informàtic professional, capaç d’oferir la màxima seguretat d’un dels principals actius, la informació.

  El suport informàtic brinda seguretat en el núvol, perfecte per a assegurar que les dades, les aplicacions i les infraestructures en general estiguin sota control.

  El manteniment informàtic, a més, actualitza tots els sistemes i, per descomptat, millora les eines i instruments que s’empren tots els dies. És un sector en contínua evolució i cal estar al dia amb les noves versions.

  És molt important, també, restringir els accessos i disposar de còpies de seguretat, quelcom que realitzen amb escreix les empreses de manteniment informàtic.

  Finalment, li comentem la necessitat de comptar amb Firewalls, software de seguretat, ja que obtindrà:

  • Un control detallat de tot el trànsit de dades
  • Un gran estalvi a mitjà i llarg termini, ja que la seguretat estarà garantida
  • Més protecció i eficiència
  • Evitarà atacs externs, és a dir, atacs que envien sol·licituds per a bloquejar la infraestructura informàtica
  • Controlarà la seguretat de la xarxa i dels equips a nivell individual
  • Tindrà informació sobre el material inapropiat i bloquejar-lo, i el material que sí que sigui apropiat i desbloquejar-lo.

  manteniment informatic empreses

  Empresa de manteniment i suport informàtic experta en seguretat digital

  Gestinet és una empresa experta en oferir el millor manteniment i suport informàtic, especialitzat a aconseguir la màxima protecció en els equips, xarxes i sistemes informàtics.

  Contacti amb nosaltres i demani’ns més informació.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)