He llegit i accepto la Política de privacitat

Landing SEO Provincies – Manteniment Informàtic

MANTENIMENT INFORMÀTIC BARCELONA

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Barcelona, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

La clau del nostre servei de manteniment informàtic Barcelona és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

Des de Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Barcelona, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

El nostre servei de manteniment informàtic Barcelona i suport informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client, amb l’objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. Des de Gestinet, també realitzem el monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Barcelona, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a la província de Barcelona, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client. Així doncs, Gestinet Barcelona només utilitza plantilla professional pròpia qualificada.

Gestinet Barcelona compta amb una de les respostes més ràpides del sector sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Barcelona una de les respostes més ràpides del mercat.

Cal mencionar que a Gestinet Barcelona som experts en el posicionament Web Barcelona, i sobretot posicionament Google Barcelona, serveis importants i imprescindibles per a captar clients potencials que cerquen precisament allò que l’empresa/client ofereix. Òbviament, abans cal dissenyar i planificar una estratègia SEO a mida per a cada client, afinant al màxim els objectius, metodologia i centrant-nos sobretot en la conversió, el retorn i rentabilitat de la inversió.

En totes les modalitats de manteniment informàtic Barcelona que oferim a Gestinet, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis en aquest sentit com a complement i/o millora d'aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic Barcelona

El nostre manteniment informàtic Barcelona ofereix un temps màxim de resposta sobre incidències de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic Barcelona

Tots els nostres tècnics de manteniment informàtic Barcelona disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic Barcelona

Vinculem per a cada client de manteniment informàtic Barcelona un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precissos possible.

Manteniment informàtic Barcelona

Donem els telèfons mòbils dels tècnics vinculats per a que el client pugui contactar directament i ser més resolutius i efectius en el manteniment informàtica Barcelona.

Manteniment informàtic Barcelona

Disposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtica Barcelona estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic Barcelona

Els nostres clients de manteniment informàtic Barcelona disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

La nostra empresa compta amb un equip tècnic informàtic professional, amb molta experiència i especialitzat en la gestió de xarxes i aparells informàtics d’alt nivell i en qualsevol plataforma, Windows, Mac, Linux.. Comptem amb clients importants i reconeguts, i realitzem la gestió integral de les seves instal·lacions informàtiques de forma continuada. Disposem de diferents modalitats de manteniment informàtic a Barcelona, depenent de les necessitats i objectius de cada client.

Tots els nostres clients de manteniment informàtic Barcelona disposen d'una potent Extranet al núvol per a realitzar gestions a temps real sobre aquest servei, com control i seguiment d'incidències informàtiques, consulta de consums del servei de manteniment informàtic Barcelona, consulta d'albarans de treball digitals per part dels tècnics informàtics, accessos remots, permisos... Plataforma de gestió única en el nostre sector i desenvolupat pel nostre Dept. de programació.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Barcelona periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, com el servei de disseny web Barcelona, utilitzant sempre les tècniques i metodologia de disseny web més innovadores i eficients.

Som distribuïdors i Partners oficials i certificats de les millors marques, solucions i fabricants de software i hardware a tots nivells, com Microsoft, Mac, Ubuntu, Google, Dell, HP, Cisco, etc...

Manteniment informàtic Barcelona, presencial, remot i monitoritzat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Barcelona, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.
A Gestinet Barcelona coneixem i som conscients de la importància d'un bon manteniment informàtic Barcelona i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d'aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Som la branca informàtica dels nostres clients

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes. Realitzem contractes de manteniment informàtic Barcelona de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client.
Comptem amb molts anys d'experiència i una important cartera de clients aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l'equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

  • Manteniment informàtic

Per què contractar un servei de manteniment informàtic?

juny 8th, 2018|Comentaris tancats a Per què contractar un servei de manteniment informàtic?

Algunes Pymes creuen que no necessiten contractar un manteniment informàtic degut a que no tenen un volum gran d’ordinadors i servidors. La veritat és que inclús és més necessari en aquests casos que en empreses [...]

  • posicionament web

És important l’antiguitat del domini pel posicionament web?

maig 16th, 2018|Comentaris tancats a És important l’antiguitat del domini pel posicionament web?

En el posicionament web d’una pàgina influeixen molts factors. Entre d’altres trobem l’antiguitat d’aquesta. Una web necessita almenys dos mesos perquè els robots indexin el contingut i el posicioni als cercadors. De fet, el més [...]

  • Manteniment informatic malware android

ZooPark: l’espia d’Android

maig 15th, 2018|Comentaris tancats a ZooPark: l’espia d’Android

Zoopark es el malware que afecta al sistema Android més perjudicial de la historia. Es creu que està operatiu des de 2015, quan va aparèixer per primer cop amb l'objectiu de robar alguns detalls dels [...]

Un dels secrets de l’èxit en posicionament web

maig 3rd, 2018|Comentaris tancats a Un dels secrets de l’èxit en posicionament web

Una de les claus principals en l'èxit d'una web, tant a nivell de quantitat d'usuaris com de focalització al sector que es desitja, és el tractament del SEO. Un bon posicionament SEO assegura el bon [...]

Necessita servei de Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat

Posicionament Web