He llegit i accepto la Política de privacitat

Landing SEO Provincies – Manteniment Informàtic

MANTENIMENT INFORMÀTIC GIRONA

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Girona, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

La clau del nostre servei de manteniment informàtic Girona és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

Des de Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Girona, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

El nostre servei de manteniment informàtic Girona i suport informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client, amb l’objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. Des de Gestinet, també realitzem el monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Girona, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a la província de Girona, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client. Així doncs, Gestinet Girona només utilitza plantilla professional pròpia qualificada.

Gestinet Girona compta amb una de les respostes més ràpides del sector sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Girona una de les respostes més ràpides del mercat.

Cal mencionar que a Gestinet Girona som experts en el posicionament Web Girona, i sobretot posicionament Google Girona, serveis importants i imprescindibles per a captar clients potencials que cerquen precisament allò que l’empresa/client ofereix. Òbviament, abans cal dissenyar i planificar una estratègia SEO a mida per a cada client, afinant al màxim els objectius, metodologia i centrant-nos sobretot en la conversió, el retorn i rentabilitat de la inversió.

En totes les modalitats de manteniment informàtic Girona que oferim a Gestinet, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis en aquest sentit com a complement i/o millora d'aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic Girona

El nostre manteniment informàtic Girona ofereix un temps màxim de resposta sobre incidències de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic Girona

Tots els nostres tècnics de manteniment informàtic Girona disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic Girona

Vinculem per a cada client de manteniment informàtic Girona un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precissos possible.

Manteniment informàtic Girona

Donem els telèfons mòbils dels tècnics vinculats per a que el client pugui contactar directament i ser més resolutius i efectius en el manteniment informàtica Girona.

Manteniment informàtic Girona

Disposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtica Girona estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic Girona

Els nostres clients de manteniment informàtic Girona disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

La nostra empresa compta amb un equip tècnic informàtic professional, amb molta experiència i especialitzat en la gestió de xarxes i aparells informàtics d’alt nivell i en qualsevol plataforma, Windows, Mac, Linux.. Comptem amb clients importants i reconeguts, i realitzem la gestió integral de les seves instal·lacions informàtiques de forma continuada. Disposem de diferents modalitats de manteniment informàtic a Girona, depenent de les necessitats i objectius de cada client.

Tots els nostres clients de manteniment informàtic Girona disposen d'una potent Extranet al núvol per a realitzar gestions a temps real sobre aquest servei, com control i seguiment d'incidències informàtiques, consulta de consums del servei de manteniment informàtic Girona, consulta d'albarans de treball digitals per part dels tècnics informàtics, accessos remots, permisos... Plataforma de gestió única en el nostre sector i desenvolupat pel nostre Dept. de programació.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Girona periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, com el servei de disseny web Girona, utilitzant sempre les tècniques i metodologia de disseny web més innovadores i eficients.

Som distribuïdors i Partners oficials i certificats de les millors marques, solucions i fabricants de software i hardware a tots nivells, com Microsoft, Mac, Ubuntu, Google, Dell, HP, Cisco, etc...

Manteniment informàtic Girona, presencial, remot i monitoritzat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Girona, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.
A Gestinet Girona coneixem i som conscients de la importància d'un bon manteniment informàtic Girona i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d'aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Som la branca informàtica dels nostres clients

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes. Realitzem contractes de manteniment informàtic Girona de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client.
Comptem amb molts anys d'experiència i una important cartera de clients aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l'equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO
Landing SEO Provincies – Manteniment Informàtic
5 (100%) 2485 votos

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

  • manteniment informàtic

Obtingui el millor assessorament amb manteniment informàtic

Juliol 19th, 2019|Comentaris tancats a Obtingui el millor assessorament amb manteniment informàtic

Les empreses de manteniment informàtic li ofereixen grans avantatges al seu negoci i cal aprofitar-les. A més de cuidar els seus ordinadors i altres dispositius i vetllar per la seva seguretat, gràcies a aquests serveis [...]

  • manteniment informàtic

Què és el spoofing i com evitar-ho gràcies al manteniment informàtic

Juliol 17th, 2019|Comentaris tancats a Què és el spoofing i com evitar-ho gràcies al manteniment informàtic

Les mesures de seguretat són imprescindibles a qualsevol empresa, especialment quan es refereixen a mantenir les seves dades salvaguardades. La millor manera d’aconseguir-ho és gràcies al manteniment informàtic, que li oferirà el millor assessorament i [...]

  • manteniment informàtic

Eviti el robatori de les seves contrasenyes amb manteniment informàtic

Juliol 12th, 2019|Comentaris tancats a Eviti el robatori de les seves contrasenyes amb manteniment informàtic

Els robatoris de dades estan a l’ordre del dia i és una amenaça que moltes empreses han d’evitar per tal que el negoci no se’n vegi perjudicat. Per a fer-ho, és necessari comptar amb un [...]

  • manteniment informàtic

La prevenció és una de les bases del manteniment informàtic

Juliol 10th, 2019|Comentaris tancats a La prevenció és una de les bases del manteniment informàtic

El manteniment informàtic contempla molts escenaris i, un d’ells, és la prevenció. De fet, és essencial que la seva empresa pugui resoldre amb anterioritat possibles atacs informàtics o incidències que podrien realitzar aturades de producció, [...]

Necessita servei de Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat