ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  MANTENIMENT INFORMÀTIC VALENCIA

  Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Valencia, serveis informàtics
  i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

  Contacti amb nosaltres

  La clau del nostre servei de manteniment informàtic Valencia és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

  El nostre servei de manteniment informàtic Valencia i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client i remotament, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Valencia, també realitzem el monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

  A Gestinet Valencia només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
  És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Valencia, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a Valencia, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

  El servei de manteniment informàtic Valencia de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
  Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Valencia, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

  Manteniment informàtic Valencia: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
  Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Valencia una de les respostes més ràpides del mercat.

  Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Valencia periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, utilitzant sempre les tècniques i metodologies més innovadores i eficients.

  Manteniment informàtic Valencia: Gestíó integral de backups
  En totes les modalitats de manteniment informàtic Valencia que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

  Manteniment informàtic ValenciaEl nostre servei informàtic a Valencia disposa d'un temps màxim de resposta sobre incidències de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

  Manteniment informàtic ValenciaTots els nostres tècnics de suport informàtic a Valencia disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

  Manteniment informàtic ValenciaVinculem per a cada client de manteniment de sistemes informàtics a Valencia un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precisos possible.

  Manteniment informàtic ValenciaEls clients disposen els telèfons mòbils dels tècnics vinculats per a que puguin contactar directament i ser més resolutius i efectius en el servei de suport informàtic a Valencia.

  Manteniment informàtic ValenciaDisposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtica Valencia estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

  Manteniment informàtic ValenciaEls nostres clients de serveis IT a Valencia disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

  Som l’empresa de serveis informàtics que necessita, suport informàtic a mida mitjançant contracte IT per a garantir i oferir un servei informàtic 100% estable i fiable als nostres clients. Assessorament i consultoria informàtica amb gran experiència i treballada reputació al sector IT, noves tecnologies. Servei informàtic de qualitat i fiabilitat per a empreses i institucions.

  Contractes de manteniment informàtic Valencia amb màximes garanties

  Realitzem contractes de manteniment informàtic Valencia de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Valencia aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

  A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

  Contacti amb nosaltres

  Manteniment informàtic Valencia, presencial, remot i monitorat

  Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Valencia, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

  100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Valencia

  A Gestinet Valencia coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Valencia i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web

  Els nostres articles de Manteniment Informàtic

  Servei IT manteniment informàtic Barcelona

  Serveis IT a Barcelona: Manteniment Informàtic de qualitat

  En aquest article abordarem un tema de gran rellevància en el món empresarial actual: els serveis IT i la seva importància en l’àmbit del manteniment informàtic. Com a […]

  EMPRESA MANTENIMENT INFORMÀTIC A SABADELL

  Contractar una empresa de manteniment i suport informàtic a Sabadell: com pot ajudar-lo a optimitzar la seva infraestructura tecnològica

  És crucial comptar amb el suport d’una empresa de manteniment i suport informàtic a Sabadell, que pugui assegurar el correcte funcionament i l’optimització de la seva infraestructura tecnològica. […]

  SERVEIS PROFESSIONALS DE MANTENIMENT INFORMÀTIC MADRID

  Gestinet ofereix serveis de manteniment informàtic a Madrid

  La tecnologia exerceix un paper central en la majoria de les empreses i organitzacions i, per això, comptar amb un sistema informàtic eficient i en funcionament constant s’ha […]

  Necessita suport en Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat