ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  MANTENIMENT INFORMÀTIC VALLIRANA

  Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Vallirana, serveis informàtics
  i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

  Contacti amb nosaltres

  La clau del nostre servei de manteniment informàtic Vallirana és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

  El nostre servei de manteniment informàtic Vallirana i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client i remotament, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Vallirana, també realitzem el monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

  A Gestinet Vallirana només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
  És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Vallirana, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a Vallirana, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

  El servei de manteniment informàtic Vallirana de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
  Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Vallirana, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

  Manteniment informàtic Vallirana: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
  Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Vallirana una de les respostes més ràpides del mercat.

  Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Vallirana periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, utilitzant sempre les tècniques i metodologies més innovadores i eficients.

  Manteniment informàtic Vallirana: Gestíó integral de backups
  En totes les modalitats de manteniment informàtic Vallirana que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

  Manteniment informàtic ValliranaEl nostre servei informàtic a Vallirana disposa d'un temps màxim de resposta sobre incidències de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

  Manteniment informàtic ValliranaTots els nostres tècnics de suport informàtic a Vallirana disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

  Manteniment informàtic ValliranaVinculem per a cada client de manteniment de sistemes informàtics a Vallirana un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precisos possible.

  Manteniment informàtic ValliranaEls clients disposen els telèfons mòbils dels tècnics vinculats per a que puguin contactar directament i ser més resolutius i efectius en el servei de suport informàtic a Vallirana.

  Manteniment informàtic ValliranaDisposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtica Vallirana estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

  Manteniment informàtic ValliranaEls nostres clients de serveis IT a Vallirana disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

  Som l’empresa de serveis informàtics que necessita, suport informàtic a mida mitjançant contracte IT per a garantir i oferir un servei informàtic 100% estable i fiable als nostres clients. Assessorament i consultoria informàtica amb gran experiència i treballada reputació al sector IT, noves tecnologies. Servei informàtic de qualitat i fiabilitat per a empreses i institucions.

  Contractes de manteniment informàtic Vallirana amb màximes garanties

  Realitzem contractes de manteniment informàtic Vallirana de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Vallirana aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

  A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

  Contacti amb nosaltres

  Manteniment informàtic Vallirana, presencial, remot i monitorat

  Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Vallirana, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

  100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Vallirana

  A Gestinet Vallirana coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Vallirana i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web

  Els nostres articles de Manteniment Informàtic

  MANTENIMENT INFORMÀTIC A VILAFRANCA DEL PENEDÈS

  Suport informàtic a Vilafranca del Penedès: Serveis tecnològics professionals

  La importància de comptar amb un sòlid suport informàtic s’ha tornat fonamental per a les empreses. És més, l’absència d’un suport informàtic sòlid pot tenir repercussions significatives en […]

  MANTENIMENT INFORMÀTIC A VILANOVA I LA GELTRÚ

  Seguretat, eficiència i progrés: Manteniment informàtic per a empreses a Vilanova i la Geltrú

  Els serveis informàtics es presenten com el motor que impulsa l’eficiència, la seguretat i el creixement sostenible en una organització. Per això, tenir una empresa de manteniment informàtic […]

  manteniment informàtic

  Com prevenir problemes amb el manteniment informàtic: El suport preventiu és clau

  L’estabilitat i eficiència dels nostres sistemes informàtics són fonamentals. La prevenció de problemes es converteix en una prioritat, i aquí és on entra en joc el suport preventiu […]

  0 comments

  Necessita suport en Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat