ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  MANTENIMENT INFORMÀTIC VILANOVA I LA GELTRÚ

  Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Vilanova i la Geltrú, serveis informàtics
  i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

  Contacti amb nosaltres

  La clau del nostre servei de manteniment informàtic Vilanova i la Geltrú és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

  El nostre servei de manteniment informàtic Vilanova i la Geltrú i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client i remotament, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Vilanova i la Geltrú, també realitzem el monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

  A Gestinet Vilanova i la Geltrú només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
  És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Vilanova i la Geltrú, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a Vilanova i la Geltrú, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

  El servei de manteniment informàtic Vilanova i la Geltrú de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
  Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Vilanova i la Geltrú, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

  Manteniment informàtic Vilanova i la Geltrú: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
  Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Vilanova i la Geltrú una de les respostes més ràpides del mercat.

  Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Vilanova i la Geltrú periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, utilitzant sempre les tècniques i metodologies més innovadores i eficients.

  Manteniment informàtic Vilanova i la Geltrú: Gestíó integral de backups
  En totes les modalitats de manteniment informàtic Vilanova i la Geltrú que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

  Manteniment informàtic Vilanova i la GeltrúEl nostre servei informàtic a Vilanova i la Geltrú disposa d'un temps màxim de resposta sobre incidències de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

  Manteniment informàtic Vilanova i la GeltrúTots els nostres tècnics de suport informàtic a Vilanova i la Geltrú disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

  Manteniment informàtic Vilanova i la GeltrúVinculem per a cada client de manteniment de sistemes informàtics a Vilanova i la Geltrú un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precisos possible.

  Manteniment informàtic Vilanova i la GeltrúEls clients disposen els telèfons mòbils dels tècnics vinculats per a que puguin contactar directament i ser més resolutius i efectius en el servei de suport informàtic a Vilanova i la Geltrú.

  Manteniment informàtic Vilanova i la GeltrúDisposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtica Vilanova i la Geltrú estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

  Manteniment informàtic Vilanova i la GeltrúEls nostres clients de serveis IT a Vilanova i la Geltrú disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

  Som l’empresa de serveis informàtics que necessita, suport informàtic a mida mitjançant contracte IT per a garantir i oferir un servei informàtic 100% estable i fiable als nostres clients. Assessorament i consultoria informàtica amb gran experiència i treballada reputació al sector IT, noves tecnologies. Servei informàtic de qualitat i fiabilitat per a empreses i institucions.

  Contractes de manteniment informàtic Vilanova i la Geltrú amb màximes garanties

  Realitzem contractes de manteniment informàtic Vilanova i la Geltrú de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Vilanova i la Geltrú aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

  A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

  Contacti amb nosaltres

  Manteniment informàtic Vilanova i la Geltrú, presencial, remot i monitorat

  Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Vilanova i la Geltrú, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

  100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Vilanova i la Geltrú

  A Gestinet Vilanova i la Geltrú coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Vilanova i la Geltrú i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web

  Els nostres articles de Manteniment Informàtic

  manteniment informàtic

  Serveis i manteniment informàtic per empreses

  Comptar amb sistemes informàtics en una empresa és imprescindible. Les organitzacions utilitzen diàriament el correu electrònic, els canals de venda on-line, la facturació digital, etc. I, tot això, […]

  manteniment informàtica

  Contractar una empresa de suport i manteniment informàtic

  Quan una empresa escull contractar un manteniment informàtic, adquireix la seguretat que els seus equips i sistemes estaran en les millors mans. És un suport professional imprescindible en […]

  manteniment informàtica

  Suport informàtic: seguretat i protecció davant atacs externs

  El suport i manteniment informàtic dels sistemes és imprescindible, ja que les empreses tenen alta demanda dels ordinadors i altres equips i aquests han d’estar sempre en perfecte […]

  Necessita suport en Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat