ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El manteniment preveu les incidències informàtiques

  manteniment informàtic

  Anticipar-se a possibles incidències o avaries és clau a qualsevol negoci, i més encara quan parlem d’informàtica.

  Per aquest motiu, el manteniment dels ordinadors i altres dispositius inclou la prevenció dins els seus serveis. D’aquesta manera poden resoldre problemes tecnològics abans que succeeixin, evitant així aturades sobtades de producció.

  Gràcies a un manteniment informàtic preventiu, les empreses poden gaudir 100 % dels seus equips i fer que aquests sempre siguin funcionals.

  I, en cas de no poder preveure alguna incidència en concret, ofereixen un servei ràpid i eficient per pal.liar qualsevol conseqüència i fer que el negoci segueixi tenint rendibilitat.

  La prevenció consisteix a realitzar diferents processos que són capaços d’anticipar-se a futures incidències, tant dels ordinadors, servidors com perifèrics. Gràcies a aquests, es poden reduir despeses i costos.

  Algunes de les tasques que porta a cap un òptim manteniment informàtic preventiu són la neteja dels components de hardware, la instal.lació i actualització de programes i aplicacions, la realització de canvis de peces desgastades, la substitució dels equips o instaurar mesures de seguretat i protecció.

  Així doncs, el principal objectiu de la prevenció és poder allargar la vida útil dels ordinadors i minimitzar les possibles avaries.

  Avantatges del manteniment preventiu

  Existeixen molts avantatges que ofereix un bon manteniment informàtic d’aquesta índole, però en destaquen el baix cost que suposen davant de reparacions sobtades; la reducció d’aturades laborals que poden perjudicar seriosament una empresa i la possibilitat de planificar les inversions informàtiques i que, aquestes, es desenvolupin sense sorpreses.

  Per tant, comptar amb un suport preventiu és essencial i podrà comprovar ràpidament els seus beneficis.

  Posi’s en contacte amb Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Barcelona i podrà gaudir d’un servei professional i de gran qualitat.

  Ens posem a la seva total disposició i farem que la seva empresa sigui més eficient, rendible i competitiva.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post