ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

MANTENIMENT WEB INTEGRAL

Realitzem el manteniment integral de qualsevol tipus de pàgines web,
tant en l’àmbit de continguts, estructural, estètic i funcional.

Contacti amb nosaltres

L’importància d’un manteniment web integral, amb garanties de resposta ràpida

A Gestinet ens encarreguem del manteniment complet d’aquelles pàgines web que ho requereixen, a tots nivells, des de la modificació de l’estructura web (apartats-subapartats), al seu contingut, tant modificacions estètiques i replantejament en aquest sentit i a escala funcional, d’usabilitat i també replantejaments per millorar les experiències dels seus usuaris.

Manteniment Web
Manteniment Web

La nostra empresa compta amb molts anys d’experiència en la creació de pàgines web de tot tipus, models i àmbits, junt amb el seu posterior manteniment per assegurar-ne la vigència i actualització d’aquelles que ho requereixen.
Des de Gestinet recomanem l’obligatorietat de mantenir les pàgines web ben actualitzades i modificar-les de forma periòdica, com més intensitat millor, premiant sempre abans la qualitat que la quantitat.

És molt important, i també afecta directament a l’estratègia d’una pàgina web, que aquesta estigui ben actualitzada i que es realitzin les tasques de manteniment de forma periòdica, ja que això provoca que el robot de Google entengui que el seu contingut és sa i vigent, pel que val la pena el seu posicionament natural que provoca un nou trànsit potencial interessat en allò que explica la pàgina web indicada.

A l’igual que comptar amb un òptim Disseny web, un fiable servei de Manteniment informàtic i una potent estratègia de Posicionament web, sobretot Posicionament Google són vitals per a qualsevol empresa avui dia, tenir serveis i processos informàtics desenvolupats a mida també formen part vital de qualsevol empresa, la seva projecció i evolució com a model de negoci.

Des de Gestinet sabem que Google premia el contingut sa i vigent

A Gestinet entenem perfectament la importància i rellevància que genera el manteniment i l’actualització constant d’una pàgina web, tant a nivell d’usuari com la seva repercussió en el seu posicionament natural dins Google, per aquest motiu cada pàgina web per nosaltres és única i li cal un tractament específic per reforçar i assegurar aquests resultats i repercussió a internet.

Contacti amb nosaltres

Manteniment web professional i eficaç

Des de Gestinet realitzem els serveis de manteniment i actualitzacions en tot tipus de pàgines web de forma integral i per part del nostre propi equip programador i dissenyador en plantilla, amb temps de resposta garantit al client.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

SEO Posicionament Web
Manteniment Web
5 (100%) 1194 votos

Els nostres articles de Manteniment Web

Desenvolupament d’aplicacions web mitjançant framework JavaScript

Un framework és un programa desenvolupat per dur a terme funcions específiques i simplificar el procés de desenvolupar una aplicació a mida. La majoria de frameworks inclouen compilador, […]

A Gestinet realitzem desenvolupaments a mida

Comptem amb un departament específic de desenvolupaments d’aplicacions, plataformes i solucions a projectes a mida de tot tipus, àmbit i sectors. Som experts en desenvolupaments a mida.

Desenvolupament Citymes by Gestinet

Gran èxit i assistència a la presentació oficial de la plataforma de gestió de Bots i Canals a Telegram “Citymes AMTU”, desenvolupat per Gestinet. Es tracta de la […]

Us heu fet la pregunta, què és el Bitcoin?

El Bitcoin és una criptomoneda descentralitzada creada per un autor anònim de pseudònim Satoshi Nakamoto. Està subdividida en 100 milions d’unitats més petites anomenades satoshis. És la moneda […]

Necessita suport en Manteniment Web? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat