ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La previsió és clau per mantenir el seu posicionament Google

  posicionament google

  Tot i tenir les vacances d’estiu a sobre, és necessari seguir amb les seves estratègies de màrketing on-line i tenir present que els cercadors no descansen.

  Per això, si vol que el seu posicionament Google es mantingui i no perdre part de la feina treballada durant l’any, ha de seguir publicant contingut nou i actualitzant el seu Blog.

  La previsió, en aquest cas, és essencial i setmanes abans ha de ser capaç de saber com enfocarà la seva pàgina durant aquesta època. En aquest punt, pot estudiar si l’estratègia portada a cap fins ara ha estat la correcta, si necessita canvis, modificacions, etc.

  Tingui en compte que la seva web i Blog és un gran suport per al seu negoci i el posicionament web també en forma part; així, no pot oblidar-se d’aquest aspecte tan important durant l’estiu.

  A més, encara que la seva empresa estigui de vacances, els seus usuaris estan presents i, gràcies als dispositius mòbils, tenen accés a la informació des de qualsevol lloc i moment, esperant, en molts casos, les actualitzacions del seu Blog.

  Una de les millors maneres de tenir el seu contingut al dia i seguir mostrant textos interessants, és deixar programats els seus posts. Així, no s’haurà de preocupar de publicar els dies en concret, ja que estarà establert el dia i l’hora que vostè ha decidit.

  Per a fer-ho correctament, l’aconsellem fer ús d’un calendari editorial, eina essencial per a portar un ordre i una planificació adequada. Aquest és un document on cada empresa indica què s’ha de publicar, quin dia, a través de quins mitjans i xarxes socials, etc.

  De la mateixa manera que ha de seguir tenint actualitzat el seu Blog, pot seguir treballant altres estratègies, com realitzant email màrketing, per tal de mantenir informats als seus clients. Aquest també es pot programar.

  Si vol tenir les seves xarxes i la seva pàgina sempre actualitzada i mantenint constantment el seu posicionament Google, compti amb Gestinet, líders en posicionament Google Barcelona.

  Creem estratègies a mida i adaptades a cada empresa, situació i necessitat.

  5/5 - (49180 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49180 votes)