ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Mantenir la seva reputació on-line per a obtenir millor posicionament Google

  Posicionament google

  La reputació on-line és essencial per a qualsevol empresa amb presència a internet. Inclús encara que no compti amb cap pàgina web, les xarxes socials poden comentar sobre qualsevol marca, producte o servei i beneficiar-lo o no. Aquesta consisteix en el prestigi d’un negoci, sempre comparat amb la seva competència directa.

  En el cas que la seva reputació on-line sigui positiva, els internautes obtindran confiança i seguretat i voldran provar la seva marca. És important cuidar-la i fer-la créixer cada dia.

  L’opinió dels usuaris és un dels pilars clau en el posicionament Google, ja que la seva autoritat pot ser més potent i la seva visibilitat pot augmentar. La seva imatge corporativa influeix directament en el seu prestigi i, com a conseqüència, en el bon rendiment de la seva empresa.

  Per això, el seu negoci ha de comptar amb una reputació digital positiva i que afecti el seu posicionament Google. Per a fer-ho, pot seguir aquests consells:

  Gran atenció als usuaris: ha de mantenir un contacte constant amb els seus usuaris i, si li fan comentaris, els ha de respondre sempre amablement i empatitzant amb les seves reclamacions.

  Continguts adreçats al seu públic objectiu: ha de personalitzar el màxim possible les seves publicacions i enfocar-les a la tipologia d’usuaris del seu sector. Ha de crear textos d’interès i únics.

  Mantenir sempre els perfils actualitzats: és necessari estar al dia i tenir als seus usuaris informats. Igualment, no fa falta tenir perfils en totes les xarxes socials, només en aquelles que sàpiga que podrà treballar constantment.

  Sinceritat: per poder oferir confiança i fiabilitat, ha de ser sincer tant amb la qualitat dels seus productes o serveis, com amb els seus preus, horaris, etc.

  Resoldre incidències: ha de ser capaç de resoldre problemes sobre enviaments o productes defectuosos, per exemple, molt ràpida i eficaçment. Els usuaris valoren molt positivament l’atenció al client, encara que hi hagi hagut alguna incidència. Si els han atès bé, la seva opinió final serà positiva.

  Si vol tenir un posicionament Google excel.lent, ha de tenir en compte molts aspectes i, entre altres, la reputació on-line. A Gestinet som experts en posicionament Google Barcelona i estem atents a tots els detalls perquè la seva visibilitat sigui òptima.

  5/5 - (49058 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49058 votes)