ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Màrketing de continguts per a un bon posicionament Google

  Posicionament google

  El màrketing de continguts forma part d’una estratègia digital basada en la creació i distribució de contingut de valor per tal d’atraure i cridar l’atenció al públic objectiu d’una pàgina web.
  S’intenta, d’aquesta manera, que aquest es converteixi en client final.

  Els continguts han de ser sempre únics, interessants i rellevants i han de fer que la percepció de la marca de la qual provenen sigui positiva per tal de generar més negoci.

  Per tant, el màrketing de continguts té diferents objectius: la captació de nous visitants a la web, la conversió d’aquestes visites en clients, vendre als clients i la fidelització, que farà que els visitants parlin bé de la seva marca i dels seus productes.

  El posicionament Google i el màrketing de continguts estan estretament relacionats, ja que Google dóna especial importància a les pàgines web amb textos rellevants i les posiciona millor que els seus competidors. Tanmateix, les webs amb gran contingut generen confiança, aspecte també positiu per a un bon posicionament web.

  Li mostrem alguns consells de com pot crear millor contingut per a la seva pàgina i que així sigui beneficiós per al seu posicionament Google:

  Conèixer el seu públic objectiu: és necessari definir la seva audiència per a poder escriure per a ells i amb el seu llenguatge. Els hi ha d’aportar solucions a les seves preguntes. Segons el seu sector, pot fer un estudi sobre les paraules més buscades i així crear un contingut adequat i interessant per a ells.

  Comunicació: ha de cercar la millor manera i els millors formats per comunicar-se amb els seus usuaris.

  Creació d’un contingut valuós: crear i estructurar textos de gran contingut per al seu públic és el pas més determinant per tal de tenir un posicionament web adequat. Per a fer-ho, ha de trobar les millors keywords que l’identifiquin, el contingut ha de ser extens i sempre actualitzat i sense faltes d’ortografia.
  Per tal de tenir sempre la web al dia, pot optar per l’elaboració d’un calendari editorial i així obtenir organització i planificació.

  Confiï sempre amb professionals que l’assessorin quina és la millor estratègia de màrketing de continguts a seguir.

  Posi’s en contacte amb Gestinet, experts en posicionament Google Barcelona, on elaborem propostes a mida que faran que el SEO de la seva pàgina sigui la millor.

  5/5 - (48784 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48784 votes)