ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  30/05/2018

  Com augmentar les ventes gràcies al màrketing on-line i el correu electrònic

  màrketing on-line

  El màrketing per correu electrònic o l’enviament de newsletters és una de les accions claus per millorar les ventes i de les tècniques més efectives dins d’una estratègia de màrketing on-line.

  De fet, és una eina molt madura i que s’ha adaptat el seu format, disseny i característiques al llarg dels últims anys.

  Les dades confirmem cada any que el consum de continguts a trabés del correu es mantenen a l’alça ja que en aquest canal s’impulsen el major número de conversions. Segons Monetate, companyia especialitzada en el sector, el 4,24 % dels visitants de màrketing per correu electrònic compra quelcom, mentre que a trabés d’altres canals aquesta xifra disminueix.

  Gràcies al coneixement del client i les seves dades es pot treure major rendiment i és una informació molt rellevant que les empreses han de cuidar per treure-li el màxim partit.

  Quan es tracta d’elaborar estratègies de com elaborar una newsletter de qualitat s’han de tenir en compte varis factors:

  -Cuidar especialment el títol i el contingut: especialment el títol, ja que és el que veurà primer el client i ha de tenir curiositat per obrir el correu i el que li ofereix.

  -Personalitzar el email segons el client: intentar alinear les necessitats de la demanda amb les característiques de la oferta per augmentar les possibilitats d’èxit.

  -Segmentar les bases de dades: per tal d’obtenir una major qualitat d’aquestes i ajudaran a fer campanyes i accions millors.

  -Valorar l’hora i dia d’enviament: cada país i cultura és diferent. També s’ha de tenir en compte si la campanya és a nivell professional o personal; d’aquesta manera l’enviament es produiria de dilluns a divendres o cap de setmana o en un horari especial.

  -No saturar en el número de emails: sempre l’enviament ha de ser en la mesura que el usuari ho consideri rellevant i no abusiu i que tingui interès.

  -Adaptarse a tots els dispositius: els emails han d’adaptar-se a totes les plataformes i ser comprensibles per tots els usuaris.

  En tota estratègia de màrketig on-line, a més de l’enviament de correus electrònics per potenciar la marca i les ventes, s’ha de donar molta importància al posicionament google, ja que el 80% de les visites que rep un negocio on-line provenen d’aquest cercador.

  És important la creació d’enllaços cap a la web. Google i tots els cercadors veuen en els enllaços un augment de reputació on-line i ho considera com a recomenacions.

  Com a pogut veure, tant el posicionament web com les newsletters són molt importants en qualsevol estratègia on-line i cal comptar amb professionals perquè ho cuidin i cumpleixin els seus objectius.

  Des de Gestinet, abordem aquestes estratègies de cada client de forma global i adaptada les necessitats del client, utilitzant totes aquelles eines que aportin valor, benefici i resultats òptims a l’estratègia dissenyada mitjançant tots els canals necessaris vigents.

  5/5 - (48534 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48534 votes)