ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  20/06/2018

  Consells de màrketing on-line per millorar les seves campanyes de newsletters

  Dins d’una estratègia de màrketing on-line existeixen les campanyes de email màrketing. Les newsletters han anat convertint-se en un imprescindible com a eina de fidelització del usuari.

  Hi han grans avantatges que poden ajudar a que la seva empresa dongui més confiança i, a la vegada, augmentar les seves ventes. Entre altres, aquestes tres:

  Gran eficàcia: degut a que els usuaris dónen voluntàriament la seva adreça de email es converteixen en públic proactiu.

  És mesurable: hi han eines online per saber com ha funcionat l’enviament. Permeten analitzar els clics, baixes, impacte, etc

  És econòmic: no es necessita molta inversió per fer un enviament de newsletters. A més, pot comprobar el retorn de la inversió.

  I per a treure la màxima rentabilitat a una campanya de email màrketing, a continuació hi han alguns consells i pràctiques:

  Escollir el moment adequat: sempre s’han de tenir en compte els temps i trobar el equilibri entre la freqüència necessària perquè l’estratègia funcioni i que els usuaris no ho considerin spam.

  L’assumpte: aquest apartat és un dels més importants. Ha de ser curt perquè es mostri complet però a la vegada atractiu perquè els usuaris el cliquin. Al contrari, no entraran mai i no veuran l’email.

  El disseny: qualsevol acció que es porti a cap en una empresa ha d’estar en sintonia amb la imatge corporativa. De la mateixa manera que el disseny web ha de tenir uns colors, una tipologia de lletra, logo etc. és igual d’important amb una newsletter. Així els usuaris l’identificaran fàcilment i es familiaritzaran. Sempre un disseny atractiu ajuda a cridar l’atenció i diferencia de la competència. També genera confiança i dóna professionalitat.

  Imatge: els emails han de ser visualment atractius i una bona imatge és la millor manera d’aconseguir-ho, donant força al contingut d’aquest.

  Optimització mòbil: d’aquesta manera els textos es veuran correctament. És incòmode i a vegades complicat de llegir el contingut d’un email amb text molt gran, molt petit, desplaçat, etc.

  És necessari comptar amb professionals que analitzin la seva situació i facin la millor estratègia per a la seva empresa. Gestinet confecciona en tots els casos una proposta a mida sobre l’estratègia a seguir, en funció de les pretensions, objectius i possibilitats de cada client, i des de Gestinet realitzem l’assessorament i consultoria sobre les estratègies de màrketing on-line.

  A Gestinet no recomanem al client un ús massiu i indiscriminat de les plataformes d’enviament de Newsletter, tot al contrari, recomanem 100% l’ús racional però aprofitant tot el potencial d’aquest sistema, per arribar als usuaris mitjançant un mitjà tan potent com és el correu electrònic.

  5/5 - (48566 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48566 votes)