ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  29/06/2018

  Com desenvolupar una estratègia de màrketing amb posicionament web

  posicionament web

  El posicionament web és essencial perquè la seva pàgina web sigui més visible i tingui notorietat dins els principals cercadors, principalment Google.

  Portar a cap una estratègia SEO amb èxit li ajudarà a tenir més tràfic i atraure a nous clients potencials.

  Dins d’una estratègia de màrketing on-line, doncs, mai hi pot faltar el posicionament google.

  De fet les empreses cada vegada s’adonen més de la necessitat que tenen d’estar dins de les plataformes digitals i tenen molt clar que els seus objectius empresarials s’han d’adaptar i introduir el màrketing digital en els seus pòxims passos.

  Per a crear una estratègia de màrketing on-line exitosa hi han uns passos clau a seguir:

  Conegui els seus objectius: ha de definir les motivacions que li porten a introduir la seva empresa en els mitjans digitals, estableixi les raons i els seus objectius finals.

  Estableixi les seves metes: són les bases que guiaran la seva estratègia i han de ser mesurables, reals i especifiques.

  Analitzi la competència: estudiant el mercat, principalment el seu sector, podrà valorar quines són les seves qualitats i determinar millor com procedir davant el seus competidors.

  Conegui el seu client potencial: ha d’identificar la seva audiència tipo i segmentar-los.

  Dissenyi la estratègia: ha de detreminar quina estratègia online és la més adequada segons les seves característiques. Segons els objectius ha de crear-ne una, utilitzant campanyes de newsletters, que també li ajudarà a fidelitzar els nous clients i els que ja tingui, xarxes socials, CRM i, com li hem comentat, una campanya de posicionament web òptima.

  Defineixi quin pressupost té: aquest serà determinat segons els recursos de l’empresa i la necessitat de inversió que li faci falta a la seva estratègia.

  Analitzi la situació: un cop hagi executat l’estratègia que ha configurat, constantment ha d’anar controlant si les accions realitzades funcionen de manera positiva, s’han de modificar o fer-ne més. Aquest control s’ha de fer de manera periòdica.

  Per a realitzar una estratègia de màrketing on-line amb èxit ha d’estar en les millors mans perquè s’hi juga la reputació de la seva empresa.

  Des de Gestinet, abordem aquestes estratègies de cada client de forma global i adaptada als objectius i necessitats pel client, utilitzant totes aquelles eines que aportin valor, benefici i resultats òptims.

  5/5 - (48576 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48576 votes)