ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  12/03/2018

  Tregui màxim partit de l’Analítica web

  Analítica web

  L’Analítica web és una eina important dins del Posicionament web, ja que és possible saber molta informació sobre els usuaris i el seu comportament. A través d’aquestes dades, pot analitzar els registres i comprobar la seva funcionalitat respecte uns objectius anteriorment definits.

  Avui dia tenim un gran ventall d’opcions d’Analítica web, destacant Google Analytics, que ens permet accedir a una major informació i analitzar-la de manera molt còmoda i fàcil.

  L’Analítica web permet realizar moltes tasques clau pel correcte funcionament d’una pàgina web.
  Una d’elles és la recopilació de la informació. Elements com les Cookies li permetran fer un seguiment i obtenir dades sobre el comportament dels usuaris. Aquesta informació s’ha d’analitzar per realizar mètriques i fer comparatives.

  Tanmateix li proporcionarà informes complets sobre la seva web, aportant opcions de millora, optimitzacions o canvis.
  Gràcies a aquest anàlisi de la seva web, pot saber com actúen els seus usuaris, en quines pàgines passen més estona o al contrari, fet que l’ajudarà a optimitzar-les o reparar-ne els errors.

  També té la possibilitat de fer una comparartiva de la seva pàgina web amb les de la competència del mateix sector, ubicació i temàtica, i inclús saber quina estratègia utilitzen.

  Per tant, avui en dia, tenint tanta competència online, és important comptar amb un servei d’Analítica web per prendre decisions establint canvis o millores. Escollir l’eina adequada i configurar-la segons els seus objectius és bàsic per assegurar l’èxit.

  Gestinet confecciona, segons cada cas, una proposta a mida i una estratègia a seguir en funció de les possibilitats i objectius de cada client realitzant un anàlisi sobre els resultats d’aquesta a internet, analitzant tots els paràmetres, mètriques i dades en aquest sentit.

  5/5 - (48416 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48416 votes)