ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  16/02/2018

  Menys de la meitat de les pimes tenen presència a les xarxes socials

  Tot i que la presència a les xarxes socials de les empreses espanyoles és ja total, dins la petita empresa segueixen existint vicis que fan que aquesta presència no sigui efectiva. Des de personal no format específicament per a la seva gestió fins a interpretar les xarxes socials com un camp de prestidigitació i no com un canal estratègic on aconseguir més conversions o vendes són els principals motius.

  Una mica menys del 50% de les microempreses espanyoles té algun perfil a les xarxes socials més populars, com ara Facebook, Twitter o LinkedIn. Malgrat aquesta presència, només una de cada tres fa un manteniment constant. Aquestes dades acaben de ser publicades en l’informe “Desenvolupament empresarial i xarxes socials”.

  L’informe ha estat elaborat per la Fundació Telefónica i Red.es. Segons el document, el 20% de les empreses tenen algun projecte important a través de les xarxes socials. En general, les microempreses que més xifren el seu èxit en la seva presència a les xarxes socials solen ser empreses que no tenen treballadors i són ateses per empresaris individuals.

  Només el 20% de les empreses deixen la gestió dels seus perfils en xarxes socials a personal especialitzat. En general aquestes empreses solen comptar entre tres i nou empleats. A més, les empreses han après a fer plans sobre com han d’operar en les xarxes socials, i ja només el 4% de les empreses improvisen la seva estratègia.

  En general, l’ús prioritari de les xarxes socials per part de les empreses es xifra en buscar un rèdit publicitari tant per a la mateixa empresa com per als productes o serveis que ven i / o comercialitza. Un altre ús molt important dels esforços en xarxes socials està relacionat amb el contacte amb clients o la reputació online.

  L’informe mostra que com a tònica general, la major part de les empreses espanyoles ja es prenen prou seriosament la seva presència a les xarxes socials de manera que aquestes s’estan convertint en imprescindibles independentment del sector.

  5/5 - (48378 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48378 votes)