ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com aconseguir que els usuaris passin més temps a la seva pàgina i afecti positivament al seu posicionament Google

  Posicionament google

  Per tal d’obtenir un òptim posicionament Google, cal tenir en compte molts factors. A més, s’han de cuidar tots els detalls i un d’ells, és el temps de permanència que els usuaris estan en una web. Aquest, en part, determinarà el seu posicionament web, ja que reforça l’interès que tenen els visitants a ulls dels cercadors.

  Hi ha diferents recursos que pot posar en pràctica i fomentarà positivament la duració de les visites dels seus usuaris, repercutint així al seu SEO:

  Arxius multimèdia: les fotografies i, especialment els vídeos, capten l’atenció fàcilment durant més temps.

  Continguts fàcils de llegir: els continguts de la pàgina web han de tenir fàcil lectura i ser comprensible per tots els públics. Tant la mida com el color de les lletres també són importants, així com els paràgrafs per separar temàtiques.

  Continguts de qualitat i actualitzats: els continguts han d’aportar valor afegit a la seva pàgina, amb textos interessants, únics i rellevants. De la mateixa manera, els ha d’anar actualitzant periòdicament, tant per mantenir al dia als seus usuaris com per dinamitzar la seva web.

  Backlinks interns: és necessari oferir als usuaris la màxima informació possible i, una manera de fer-ho, és gràcies als enllaços on els redirigeixin a la informació desitjada, sense sortir de la seva web.

  Interacció constant: és important mantenir contacte amb els seus usuaris, a través d’un xat, comentaris al Blog, etc. A més, aquests li aportaran més coneixements de les seves preferències actuals.

  Càrrega ràpida: la seva pàgina ha de carregar-se de manera ràpida, ja que si no els usuaris poden marxar a un altre web de la competència.

  Valoracions: els usuaris donen importància a la credibilitat d’una web i els hi agrada saber quines experiències han tingut altres visitants sobre els seus productes o serveis. Si vol reforçar la confiança cap als usuaris, pot incloure testimonis a la seva pàgina, o valoracions i opinions d’altres clients.

  Aquests són alguns recursos que pot utilitzar a la seva pàgina corporativa i que l’ajudaran que els seus usuaris tinguin una permanència més llarga i repercuteixi en el seu posicionament web.

  Posi’s en contacte amb Gestinet, referents en posicionament Google Barcelona, i l’ajudarem a elaborar una estratègia digital adaptada a les seves necessitats perquè el seu projecte on-line sigui un èxit.

  5/5 - (48928 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48928 votes)